U nedjelju kada su sve oči bile uprte u derbi Podravke Vegete i Lokomotive u jutarnjim su satima u Koprivnicu stigle mlade rukometašice Gospića sa svojim trenerima Vanjom Antić i Antonijom Matić. Ekipa je svoj obilazak počela od klupskih prostorija gdje im je glasnogovornica ispričala najzanimljivije podatke iz dalje, ali i bliže povijesti najtrofejnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj. Razgledavale su trofeje, pokazale znatiželju i veliki interes za informacije i postavljale pitanja. Mnoge je oduševila i dvorana u kojoj su kasnije igrale utakmice te na kraju i navijale za Podravku u derbiju, zajedno sa djevojčicama iz Podravkine škole rukometa.

Utakmice su ujedno bile posljednja priprema našim mlađim kadetkinjama za odlazak na Završnicu, a dovoljno je reći kako su djevojčice U12 pod vodstvom trenerice Snježane Petike slavile 27:21 protiv djevojčica iz Gospića dok su starije djevojke U14 pod vodstvom koje su ujedno i prvoplasirana ekipa Regije Sjever, puno uvjerljivije slavile, rezultatom 44:28.

Ono što smo iz ovog susreta dobili bila su nova prijateljstva, druženje, ali i razmjena iskustva iz rukometa. Utakmice su tu također bile dodatan pokretač sportske energije i motivacije za nove sportske izazove. Gostima zahvaljujemo na interesu i dolasku i nadamo se da ćemo uspjeti uzvratiti posjet.