Rukometašice Podravke Vegete će u srijedu 8. veljače u koprivničkoj dvorani Josip Samaržija-Bepo dočekati trećeplasiranu ekipu prve hrvatske rukometne lige za žene ŽRK Dugo Selo ’55. Utakmica je na rasporedu u 19.30 sati, a ulaz u dvoranu je slobodan. Uoči novog prvenstvenog izazova svoje izjave su dali trener Željko Babić i igračica Katja Vuković. 

Katja Vuković u skoku//foto: Ivan Brkić

Sutra nam dolazi ekipa Dugog Sela koja je trenutno na trećem mjestu što nam govori da itekako ozbiljno moramo ući u utakmicu. To je ekipa koja ima svoj kontinuitet i zajedno igraju već dugo te se jako dobro poznaju. Na vratima je odlična Mara Budić, stup ekipe, a tu je i brzo desno krilo Josipa Bebek, koja je uvijek u vrhu najboljih strijelaca lige. Naš je zadatak da odigramo čvrstu obranu sa što imanje grešaka u napadu i tako osvojimo nova dva boda – rekla je Katja uoči utakmice. 

Trener Babić s igračicama//foto: Ivan Brkić

Sigurno da je to jedna ozbiljna ekipa s jako dobrom kontrom, osobito na lijevoj strani i trenutno su treći u hrvatskoj ligi. Mi se moramo jako dobro pripremiti, takoreći derbi za koji prije svega moramo mentalno i taktički biti spremni da igramo 60 minuta u jakom intenzitetu. Jasno je da moramo nastaviti s pobjedama u domaćem prvenstvu – rekao je trener Željko Babić. 

Na ulazu će biti dostupne i ulaznice za utakmicu 5. kola Europske lige koja je na rasporedu u nedjelju ponovno u ŠSD Josip Samaržija-Bepo.

Sljedeće prvenstveno kolo je gostujuće, a 15.02. ekipa putuje u Rijeku gdje će se susresti sa Zametom s početkom u 20.00 sati.