Rukometašice Podravke Vegete će se nakon reprezentativne stanke ponovno okrenuti klupskim obavezama. Povod je utakmica 21. kola 1.HRL za žene s Kokom koja će se već ovog petka 14. travnja s početkom u 18.30 sati igrati u Gradskoj sportskoj dvorani Areni Varaždin. Podravkašice će dakle na ne tako daleko gostovanje kod susjednog nam prvoligaša te jedne od ekipa koja se baš kao i Podravka kvalificirala na Final four hrvatskog Kupa za žene. Utakmicu su najavili trener Antonio Pranjić i Katja Vuković.

Čestitam  reprezentaciji Hrvatske i naravno našim igračicama na uspješno odrađenim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U petak nas očekuje utakmica protiv Koke u Varaždinu, ekipe koja je ostvarila plasman na završnicu hrvatskog Kupa za žene, a to već dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Mi ćemo sigurno morati imati čvrstu i pokretljivu obranu te brzu tranziciju kao što je to bio slučaj i u utakmicama prije ove stanke – rekao je trener Antonio Pranjić uoči utakmice s Kokom.

Idemo u goste Koki koja ima dobru mladu ekipu te novog trenera i sigurno će se htjeti dokazati. Mi želimo nastaviti svoj dobar niz te iz dobre i agresivne obrane postizati lake golove i naravno upisati novu pobjedu – rekla je Katja Vuković.