Rukometašice Podravke Vegete u nedjelju u jutarnjim satima kreću put Splita gdje ih očekuje 19. kolo 1.HRL za žene protiv Splita 2010. Utakmica je na rasporedu u 18.15 sati u Športskom centru Gripe u Maloj dvorani. Sudački par u utakmici bit će Pavić/Torbarina.

O nadolazećem su susretu više rekli trener Antonio Pranjić i igračica Lea Franušić. 

U nedjelju gostujemo u Splitu kod ekipe koja je ove kalendarske godine prvenstvu, tek u srijedu protiv Lokomotive doživjela svoj prvi poraz, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Imaju igračice koje su već dugo zajedno što je njihova najveća prednost jer se odlično poznaju. Tamo igra i naša bivša igračica Gudelj koja je zajedno s ostalim igračicama u odličnoj formi. Pripremamo se za taj dvoboj i nadam se da ćemo biti kompletni u nedjelju, a kao i dosad, tražit ću od naših igračica agresivnu i čvrstu obranu te brzu tranziciju. 

Trener Antonio Pranjić//foto: arhiva

Spremne smo, a na svojem nas terenu čeka vrlo dobra ekipa Splita. Vidjeli smo i jučerašnji rezultat s Lokomotivom, koji je bio na jedan razlike. Ući ćemo ozbiljno u tu utakmicu i nadam se da ćemo prije svega čvrstom obranom i dobrom igrom u napadu, uz poneku kontru i polukontru doći do novih bodova – rekla je Lea Franušić.