U subotu 17.rujna i nedjelju 18. rujna se u Koprivnici održava 4. po redu Lino KUP. Nakon pauze koja je bila diktirana pandemijom koronavirusa zbog koje smo bili ograničeni održavati ovakva događanja veliko je veselje da na velika vrata u Koprivnicu vraćamo rukometnu zabavu za za više od stotinu natjecateljica iz cijele Hrvatske. Turnir je organiziran za mlađe uzrasne kategorije djevojčica U14(2008. godište i mlađe) te U12(2010. godište i mlađe). Utakmice će se odigravati u dvije dvorane i to u Školskoj sportskoj dvorani Josip Samaržija-BEPO i Sportskoj dvorani ”Vinko Zember”.

Turnir počinje u subotu u 9 sati svečanim otvorenjem i predstavljanjem ekipa nakon kojeg slijedi plesno zagrijavanje uz profesoricu kineziologije Marinu Tomac Rojčević koja uz svoje zanimanje cijeli život gaji ljubav prema plesu s kojim se i profesionalno bavi.

Nakon zagrijavanja turnir u obje dvorane počinje u 10 sati. Prvi dan će utakmice završiti oko 17.30 sati, a raspored ćemo objaviti u nastavku ovog članka.

Drugi dan u nedjelju turnir počinje u 9.30 sati u obje dvorane, a taj će dan biti odigrane i one najzanimljivije utakmice u kojima će se ekipe boriti za plasman na ovogodišnjem turniru. Finalni dio programa turnira bit će u dvorani Josip Samaržija-BEPO gdje će nakon odigranih utakmica uslijediti svečanost proglašenja uz dodjelu pehara i nagrada najboljim pojedinkama, a birat će se (najbolja igračica, najbolja strijelkinja i najbolja vratarka turnira) za obje kategorije.

Ovogodišnji sudionici su: 1234 Virovitica, Đurđevac, Trogir 58, Cetina, Koka, Podravka 1, Podravka 2

Zagarantirana je dobra zabava, puno lijepih događanja i sportskih aktivnosti kojima će doprinijeti atraktivne utakmice na kojima ćemo s veseljem moći bodriti i navijati za naše mlade nade.

Lino KUP je u ovoj sezoni dobio i svoju nadogradnju pa će se u dvorani održavati Linov i Reciklirkov Fun day za najmlađe pa će se kroz dan najmlađi moći zabaviti i bojati u Lino kutku te uživati u druženju s najdražim maskotama. S obzirom da prvi dan turnir završavamo oko 17.30 sati nakon toga će uslijediti prezentacija naše Škole rukometa uz vješte asistentice naše mlade igračice druge ekipe pa će se na terenu postaviti zabavni poligoni za djecu, a roditelji koji su zainteresirani mogu dovesti svoju djecu da se priključe sportskim aktivnostima.

Od 17.30 do 19.00 sati će se službeno obavljati i upisi u Školu rukometa u koju upisujemo djevojčice od 1.-4. razreda osnovne škole. Bez obzira što su upisi samo za djevojčice u poligonima mogu sudjelovati i dječaci.

Sva događanja će ujedno biti i uvertira prvoj domaćoj utakmici 1.HRL za žene koja je na rasporedu u subotu 17. rujna s početkom u 20.00 sati u dvorani Josip Samaržija-BEPO.

Ovoga puta za sve posjetitelje ispred dvorane  Josip Samaržija-BEPO imamo i ugostiteljsku ponudu jela i pića cijelo vrijeme trajanja turnira te za vrijeme prvenstvene utakmice.

Vidimo se u subotu i nedjelju u dvoranama ŠSD Josip Samaržija-BEPO i SD Vinko Zember. Dođite i zabavimo se svi zajedno u duhu dobrih emocija i sporta.

Raspored Josip Samaržija-BEPO


SD Vinko Zember