Rukometašica Podravke Vegete Tena Megerle je potpisala ugovor s Rukometnim klubom Podravka na još dvije godine. Talentirana i mlada reprezentativka, inače igra na poziciji lijevog vanjskog, a u Koprivnicu se doselila prije pet godina kako bi nastavila svoju rukometnu karijeru. Niz postignuća ostvarila je još kao kadetkinja, gdje je osim zlatnih medalja na završnicama osvajala i brojne individualne nagrade. Sve to je utjecalo i na njezin daljnji rukometni put te se vrlo mlada priključila i radu te trenizima s prvom ekipom. U prošloj sezoni je po prvi puta nastupila u Ligi prvakinja, a uz to je osvojila i jedan prvenstveni naslov te jedan u Kupu.

Tena Megerle je potpisala ugovor na još dvije godine//foto: Romana Mihalec

Smatram da mi je ovo prvi pravi klub, iako sam u Koprivnicu došla iz Bjelovara s 13 godina vjerujem da sam se ovdje izgradila kao igračica. Sve ono što mi je klub pružio želim na neki način i vratiti i nadam se da ću to povjerenje koje sam dobila i opravdati u ove dvije godine – rekla je Tena Megerle. 

Tena ima veliku želju da s ekipom u ovoj, ali i narednim sezonama, ostvari sve zacrtane ciljeve, a optimistična je i oko budućih rezultata.

Vjerujem u ovu ekipu iako mislim da mi još uvijek imamo manjak samopouzdanja i ne vjerujemo previše u sebe. Ovo je jedna drugačija energija i dobile smo najboljeg trenera, a ako govorimo o očekivanjima, mislim da ćemo na kraju same sebe najviše iznenaditi i voljela bih da tako bude – zaključila je Tena Megerle.