Mlade rukometašice Podravke U 12 pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević su za vikend sudjelovale na jednodnevnom turniru u Mađarskoj kojem su se odazvali na poziv domaćina Szentgotthard KK iz Mađarske naša ekipa. Ekipa U-12 RK Podravka 1 je na Međunarodnom Arany turniru osvojila odlično 3. mjesto uz jednu pobjedu (Jeruzalem Ormož) i jedan poraz (Hypo), a dvije utakmice (HC Weiz i Szentgottard ) završile su neriješenim rezultatom.
Sve ekipe su prikazale odličnu igru na podjednakoj razini. Može se reći kako je ekipa Hypo iz Austrije bila uvjerljivo fizički i tehnički nadmoćnija u odnosu na ostale sudionice turnira te je sukladno tome i osvojila prvo mjesto.

U našoj ekipi prevladava zadovoljstvo iz razloga što nam je to bilo prvo službeno gostujuće natjecanje te još k tome i međunarodno. Tu je i činjenica da se igralo loptom br.1 dok u Hrvatskoj prema pravilniku HRS-a igramo s nulom. Isto tako je zadovoljstvo da smo u obje neriješene utakmice bile bliže pobjedi. Svakako valja spomenuti da smo izuzetno zadovoljni turnirom koji je poslužio kao odlična uvertira za nadolazeće prvenstvo koje  počinje  u Koprivnici u nedjelju, 6. studenog. Zahvaljujemo se domaćinu na ugodnom boravku, dobro organiziranom turniru kao i dijelu naših roditelja koji su nas bodrili. Izražena je obostrana želja za daljnjom suradnjom klubova – rekla je trenerica Đurđica Zečević koju je na ovom turniru pratila i mlada trenerica Marija Mišković.

Za osvojeno 3.mjesto ekipa je nagrađena medaljama i peharom.

Ekipa U12, Podravka 1 u slavljeničkom raspoloženju//foto: Dragana Palfi Topalović
Arany kup rezultati

Podravka 1: Sabolić, Kovačić 7, Ivanček 11, P.Bošnjak 9, Džinić 20, Komar 3, Ristemi 1, Janeković, Sočev, Premec 8, Kovačević 1, Gašparić ,Topalović, Glavnik, Raletić,Ciler

Poredak: 1.Handball Hypo, 2.HC Weiz,3.Podravka,4.Szentgottard KK,5.RK Jeruzalem Ormož

Galeriju pripremila: Dragana Palfi Topolavić

Službene fotografije turnira fotografa György Kocsis dostupne i na linku: FOTO

Evo i rasporeda za nedjelju 6.11. 2022. (SD Josip Samaržija-Bepo, Koprivnica)

Podravka 1 vs Đurđevac 12:00 sati

Podravka 2 vs RŠD Bjelovar 13:00 sati

RŠD Bjelovar vs Podravka 1 14:00 sati

Đurđevac vs Podravka 2 15:00 sati