Dvodnevni rukometni turnir za djevojčice je u Koprivnici ostavio čak dva odlična plasmana naših mladih nada, onaj već spomenuti naših starijih djevojaka koje su osvojile prvo mjesto te treće mjesto naših djevojčica U12, inače Podravke 4 koje vodi trenerica Đurđica Zečević. Zbog velikog broja djevojčica ova je ekipa bila podijeljena u Podravku 1 koja je osvojila 3. mjesto i Podravku 2 za koju je ovo bilo veliko i dobro iskustvo igranja pravih utakmica, a koje je vodila trenerica Dragica Džono. RK Podravka 1 je u dva dana odigrala 4 utakmice i to s Kokom, Viroviticom, Cetinom i Trogirom. Viroviticu su djevojčice pobijedile 14:5, Trogir su dobile rezultatom 21:15, a poražene su od Cetine 14:8 i od Koke 17:10. U redovima mladih podravkašica proglašena je i najbolja vratarka, Anđela Sočev koja je svojim odličnim obranama odabrana za najbolju vratarku turnira u kategoriji U12. Bilo je to odlično iskustvo za sve djevojčice i one koje su došle do željenog plasmana, ali i za mlađe djevojčice koje su na ovom turniru dobile priliku skupiti iskustvo protiv jačih i iskusniji djevojčica.

Anđeli Sočev je nagradu za najbolju vratarku kategorije U12 uručila Nikolina Zadravec//foto: Ivan Brkić

Za RK Podravka 1 U12 su nastupile: Anđela Sočev, Nika Sabolić, Klara Kovačić 4, Stela Ivanček 3, Patricija Bošnjak 7, Veronika Džinić 20, Ela Komar 6, Klara Gašparić, Anja Ristemi 3, Tia Janeković, Lucija Topalović 6, Lora Premec 4.

Za RK Podravka 2 su nastupile; Ema Dvekar 2, Lorena Habek 1, Iva Kljajić, Sara Kos, Martina Kovačević 16, Leona Kelek 8, Vita Vadla , Leona Hrenić 4, Rea Štefanić 1, Katja Ledinko, Marinela Bošnjak 2, Olja Raletić, Ema Giner.

Rezultati:
Djevojčice U12 (rođ. 2010-2011)
Najbolja vratarka Anđela Sočev (RK Podravka 1)
Najbolji strijelac Antea Majstrović 37 golova (RK Cetina)
Najbolja igračica Eva Andesilić (ŽRK Koka)
Poredak U12:
1. ŽRK Koka
2. RK Cetina
3. RK Podravka 1
4. ŽRK Trogir ’58
5. RK Đurđevac
6. ŽRK 1234 Virovitica
7. RK Podravka 2
Trenerica Zečević (desno) i trenerica Cetine Ljiljana Borozan lijevo//foto: Ivan Brkić
Nakon turnira je svoje dojmove o igrama svojih djevojčica ispričala trenerica Đurđica Zečević.
Prije svega želim se zahvaliti rukovodstvu našeg kluba na izvrsnoj organizaciji turnira, što je mišljenje i svih ostalih predstavnika klubova koji su sudjelovali na njemu. Svakom klubu čast je biti gost i sudionik događaja u organizaciji najeminentnijeg  ženskog rukometnog kluba u Hrvatskoj. Zbog velikog broja djevojčica te dobi odlučili smo nastupiti s dvije ekipe kako bi sve imale priliku pokazati svoje, dosad stečeno, rukometno znanje. Usprkos „tek“ trećem mjestu Podravke 1 i gotovo očekivanim porazima Podravke 2 zadovoljna sam prikazanim  napretkom u igri svojih djevojčica. Naime, to je njima bio tek prvi službeni javni nastup u ovakvim sastavima tako da je i trema učinila svoje. U svakom slučaju i ova generacija pokazuje potencijal koji ćemo i dalje razvijati uz veliku motiviranost, rad, znoj i poneku suzu. Osim broja treninga, neophodno nam je potreban što veći broj natjecateljskih dana radi stjecanja igračkog iskustva i potvrđivanja naučenog u samoj igri – zaključila je trenerica Zečević. 
Foto: Ivan Brkić