Rukometašice Podravke Vegete će u četvrtak doznati protivnika u četvrtini finala hrvatskog kupa za žene, a u petak je na domaćem terenu na rasporedu utakmica 18. kola 1.HRL za žene, a u goste stiže Zrinski iz Čakovca. Utakmica je na rasporedu u 18.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo.

Trener Pranjić sa stožerom//foto: Ivan Brkić

U petak protiv Zrinskog će nam glavni zadatak biti zaustaviti njihovu odličnu igru s pivotom i naravno njihovu glavnu igračicu Selenu Milošević. Tražit ću kao i uvijek brzinu i efikasnost u napadu te da igra bude organizirana kao što je to bilo u Pločama. Nećemo moći računati na Elenu Popović koja ima bronhitis, a Ana Pandža vraća se u sastav iako nije bila ni u Pločama zbog jake prehlade pa će trebati neko vrijeme da uhvati ritam i da se vrati u stanje u kojem je bila prije toga. Tena Megerle i dalje trenira po zasebnom programu nakon operacije ramena i želio bih je pohvaliti jer radi odlično te se nadamo njezinom skorom povratku – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Ivona Mrđen//foto: Ivan Brkić

Dočekujemo šestu ekipu 1.HRL za žene. Igraju dobar rukomet i trebamo i toj utakmici pristupiti ozbiljno od prve minute. Što se tiče nas mi nastavljamo dalje sa svojim ciljevima i svaku utakmicu koristimo da podignemo razinu svoje igre, kako u obrani, tako i u napadu – rekla je Ivona Mrđen. 

Ulaz u dvoranu je slobodan te svi zainteresirani mogu doći bodriti ekipu u petak, 17. ožujka od 18.00 sati u ŠSD Josip Samaržija- Bepo.