U petom smo tjednu priprema i bliži se još jedan turnir na koji podravkašice putuju u subotu, a domaćin mu je mađarski Mosonmagyarovari KC. Sredina ovog tjedna je stoga bila idealna za manju pauzu od treninga s obzirom na nadolazeće utakmice. Bilo je to zamišljeno kao pravi mali aktivni odmor u prekrasnoj Podravini uz spust po prekrasnoj rijeci Dravi.

Najprije se jutarnjim satima putovalo u Đurđevac gdje su cure na Airsoftu pokazale borbeni duh, želju za pobjedom, ali i timsku strategiju. Uzbuđenjima nije bilo kraja pa su s nestrpljenjem dočekale i spust po Dravi. Za izuzetno zanimljivu turističku ponudu koja je bila prilagođena za klupski team building bilo je zaslužno vodstvo TZ Grada Đurđevca, a za realizaciju prave male borbe na otvorenim terenima Airsofta ASK Templari.

Nakon toga uslijedio je zajednički ručak u Restoranu Stari grad u Đurđevcu. Nije bilo puno vremena za odmor jer novi izazov je čekao na podravskoj Amazoni. Ekipa je autobusom otišla do pristaništa u Brodiću s kojeg su se gumenim čamcima po rijeci Dravi spustili do Križnice. Sve to ne bi bilo moguće izvesti ovako sinkronizirano i dobro da u sve nije bila uključena i TZP Dravski peski kao i Turistička agencija Draft koji su se maksimalno potrudili da ovo iskustvo bude i ostane nezaboravno. S osmijehom i zadovoljstvom, ali i motivacijom za nove sportske izazove zaključili smo još jedan Team building.

Foto: Ivan Brkić i Romana Mihalec