Rukometašice Podravke Vegete će u subotu 28. siječnja s početkom u 14.00 sati na domaćem terenu u ŠSD Josip Samaržija-Bepo ugostiti ekipu Osijeka. Bit će to 12. kolo 1.HRL za žene, a ujedno i prva domaća utakmica nakon blagdanske pauze i prilika da koprivnička publika ponovno da podršku našim rukometašicama. Podsjetimo prije dva dana ekipa je odigrala zaostalu utakmicu 11. kola u Umagu gdje su upisale uvjerljivu pobjedu uz rezultat 14:40. Uoči utakmice svoje su izjave dali trener Željko Babić i igračica Nikolina Zadravec.

Ponovno tražimo ozbiljan pristup kao i u svim utakmicama domaćeg prvenstva. Moramo igrati maksimalno i moramo koristiti ove utakmice kako bi igračice koje manje igraju Europsku ligu dobile svoju minutažu. Ponovno trebamo pokazati veliki angažman u obrani i naravno igrati što bolje možemo kako bismo došli do novih bodova – rekao je trener Željko Babić.

Nikolina Zadravec također je naglasila neke od bitnih elemenata koje je potrebno zadovoljiti u sljedećem domaćem nastupu.

Od prve minute moramo vući maksimalno fokusirano i angažirano i držati ritam svih 60 minuta. Moramo imati fokus na obrani koja mora biti agresivna i iz nje trebamo vući polukontru i kontru da dođemo do što više lakih golova. Svaka od nas mora dati svoj maksimum i znati svoju ulogu. Moramo i dalje njegovati naše vrijednosti, odnose i angažman i vjerujem da dva boda ostaju u Koprivnici – rekla je Zadravec.

Ulaz u dvoranu je slobodan i možete doći bodriti naše cure u još jednom prvenstvenom susretu.