U nedjelju je u ŠSD Josip Samaržija-Bepo održano prvo ovosezonsko okupljanje perspektivnih igračica naše regije. Nova regionalna voditeljica je Dragica Džono koja će za našu regiju zajedno s trenericom Majom Grdić iz Virovitice nastaviti s radom i okupljanjima perspektivnih mladih igračica, a sljedeće je zakazano za 8. siječanj 2023. godine u Virovitici. U radu s vratarkama je u oba godišta svoj veliki doprinos iskustvom i znanjem dala i naša trenerica vratarki Barbara Stančin. Ponosni smo da se igračice kroz ova okupljanja i dalje pripremaju za ono što je izuzetno važno za njih, nadolazeće klupske, ali i reprezentativne izazove. Neke od njih su već iskusile okupljanja s reprezentacijom, a neke od njih to tek čeka pa je ovo dobar način za uigravanje i kontinuirano praćenje razvoja mladih talenata.

Iz Rukometnog kluba Podravka su okupljanju perspektivnih rukometašica prisustvovala dva godišta i to 2006./2007. te 2008. godište.

U 2006./2007. godištu okupljanju su prisustvovale: Lucija Horvat, Antea Marijanović, Gabrijela Domović, Ana Javorić, Magdalena Rumek, Una Ivančić, Tara Đelekovčan, Jana Miklić, Lea Smiljanec, Ena Cvelber, Iva Stručić, Lara Zvonar.

U 2008. godištu su okupljanju prisustvovale: Dora Ferčec, Gregurić Katja, Hajdinjak Maja Elena, Jakupanec Klara, Lengelić Vanessa, Milivojević Anja, Napan Katja, Radiček Ela, Šajković Ema, Galinec Nika, Ana Adžaga, Laura Liščak, Lucija Horvat, Tea Rukavina.