Podravka - Liburnija OpatijaU razigravanju za ulazak u četvrtzavršnicu PH za mlađe kadetkinje, što se igra u Umagu, djevojčice Podravke, koje su zauzele 2. mjesto u skupini A, danas su u 1/8 finala pobijedile Liburniju Opatija s 20:7 (11:3), koja je zauzela 3. mjesto u skupini B. Poslije podne u borbi za ulazak u polufinale igrat će s Rugvicom.

Podravka – Liburija Opatija 20:7 (11:3)

PODRAVKA: Sremec, Galinec, Lukša; Međurečan, Jakustin 1, Halavuk 1, Dedi 1, Đuranek 1, Smolak, Hrupec, Stručić 4, Balaško 1, Perić 3, Megerle 3, Strugar 5, Sever. TRENERICA: Đurđica Zečević.

Izvještaj www.hrs.hr – Ema Stručić otvorila je utakmicu pogotkom za vodstvo Podravke. Nakon prvog izjednačenja, Podravka ostvaruje seriju golova za vodstvo 4:1 u 6. minuti. Do kraja prvog dijela Podravka nije imala većih problema s obranom Liburnije, a svoju su prednost zadržavale i povećavale. Na drugoj je strani Dorotea Babić dala sva tri gola, a Liburnija na odmor odlazi s osam golova zaostatka (11:3).

Na početku drugog poluvremena Podravka s tri golova diže
prednost za 14:3. Do kraja susreta igračice Podravke slažu gol na gol, a prvi pogodak u drugom dijelu za Liburniju postiže Lara Hunčak četiri minute prije kraja. Podravka pobjeđuje s 20:7. Najraspoloženija kod pobjednica bila je Lana Strugar s pet golova, a iz redova Liburnije Babić s tri.