Prvim danom kolovoza označen je i početak priprema za drugu ekipu. Okupile su se tako naše mlade nade na koprivničkoj Bašći, mjestu gdje tradicionalno u ranim večernjim satima trenerica Đurđica Zečević počinje s pripremama. Nakon toga ekipa će sredinom kolovoza ući u dvoranu kada kreće onaj dio koji ekipa najviše iščekuje, treninzi s loptom. Ništa manje ih nije razveselilo ni današnje okupljanje pa su uz dobru atmosferu djevojke odradile odličan trening. Trenerica Đurđica Zečević također se veseli novoj sezoni koja će biti dosta dinamična.

Imat ćemo jako puno obaveza s obzirom da su se dvije ekipe spojile i da imamo sada drugu ligu, 2002. i 2004. godište. Nastojat ćemo taj teret prenijeti na sve podjednako, a surađivat ćemo naravno i s trenerom prve ekipe Zlatkom Saračevićom pa kad bude moguće i kada će to obaveze prve ekipe dopuštati bit će nam iznimno važno, a naravno i drago da nam se pridruže prvotimke koje imaju pravo nastupa i u drugoj ligi. Ritam će biti takav da ćemo od početka 10. mjeseca do kraja sezone svaku subotu i nedjelju imati utakmice – rekla je trenerica Zečević koja iščekuje i povratak još nekih igračica s godišnjih odmora, ali i nekih koje se zbog ozljeda još nisu priključile.

Nova je sezona na vidiku, a djevojke su motivirane te kao i dosad željne pobjeda što i ne čudi s obzirom da je sada u 2. ekipi velik broj igračica koje su dvije sezone zajedno s trenericom Đurđicom gradile pobjednički duh i osvajale državno prvenstvo. Neka im što uspješnija bude i nova sezona.