Garešnica 1. HRMKL 1TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Na odigravanje 1. kruga 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige u Garešnicu smo putovale u paru s našim ”starijim” kolegicama, godišta 2002/2003. U toj ligi nastupat ćemo van konkurencije, pod imenom Podravka 2, godište 2004/2005.

Natjecanje sa starijom generacijom, osim većeg broja utakmica u sezoni, dat će nam i mogućnost stjecanja igračkog iskustva, bez opterećenja rezultatima utakmica.

PODRAVKA 2 – TVIN VIROVITICA 19:14 (7:7)

Od početka smo zaigrale čvrsto i samopouzdano te bile u vodstvu većinu prvog poluvremena. I u nastavku utakmice bilo je uglavnom isto. Dedi i Đuranek pogađale su uz dobru potporu Međurečan i Hrupec.

GAREŠNICA – PODRAVKA 2 20:17 (11:9)

Domaćoj ekipi dobro smo se suprotstavile, nisu nas ni u jednom trenutku ”razvalile”, pa je poraz od tri gola razlike sasvim prihvatljiv. Posebno me veseli što se u listu strijelaca upisalo čak osam mojih igračica, a djevojke su, kao i na prvoj utakmici, uspješno odigravale dogovoreno.

Podravka 2 nastupila je u sastavu (golovi iz obje utakmice):
Sremec, Međurečan 4, Jagustin 4, Halavuk 1, Dedi 10, Đuranek 8, Smolak, Hrupec 4, Švenda, Posavec, Galinec, Žganjar, Borščak Matić, Strugar 4, Sever 1.Garešnica 1. HRMKL 2