U Koprivnici se ove nedjelje igralo predzadnje kolo 1. HMKRL-sjever. Domaćin je bila RK Podravka, a gostovale su ekipe Multinorm iz Cerne, ŽRK Bjelovar i ŽRK Brod. Podravka Lino igrala je dvije utakmice te je u obje upisala pobjede. S pobjedama u obje utakmice cure su upisale nova četiri boda i učvrstile se pri samom vrhu tablice, a potpuni rasplet bit će u zadnjem kolu idućeg vikenda.

U jednoj i drugoj utakmici naše su igračice odličnom igrom u obrani te vrlo nadahnutom i efikasnim napadom pobijedile s vrlo visokim rezultatom. Pri tome valja napomenuti da je to ekipi Broda bio prvi poraz u natjecanju. Trenericu Zečević posebno je zadovoljila igra kompletne vanjske linije što vlastitom realizacijom, što vrlo dobrim asistencijama prema krilima i pivotu. Takvom igrom pomalo se približavamo igri kakvu trenerica očekuje od svojih igračica: čvrsta obrana, brzi napadi sa svih pozicija. I neke od djevojaka sa“klupe“ pokazuju da se bude, a još čekamo na oporavak Međurečan i Jagustin.

Rezultati: 
Podravka – Multinorm (Cerna)   32:13
Podravka – RK Brod (Slavonski Brod)   24:15

Sastav Podravka Lino (golovi iz obje utakmice):
Strugar 7, Đuranek 3, Stručić 12, Sever 7, Crnjak, Hrupec 1, Balaško 2, Dedi 2, Megerle 13, Perić 3, Smolak 2, Iva Marija Žganjar 1,Švenda 3, Besedi, Galinec