TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Podravka 3, ilustracijaNakon jučer (subota) odigranih utakmica 6. kruga 1. HRLD sjever, u kojima smo, gostujući u Virovitici izborili dvije pobjede, mogu reći da sam gotovo u potpunosti zadovoljna igrom mojih djevojaka. Igrali smo s ekipama ŽRK Slatina i domaćina TVIN Trgocentar, ekipu koja je uz Garešnicu, Osijek i nas siguran sudionik završnice Prvenstva Hrvatske. Rezultati: ŽRK Slatina – Podravka 10:19 (4:11) i Podravka 3 – TVIN Trgocentar 27:13 (13:8).

Pobjeda nad Slatinom bila je očekivana tako da u igru mogle i igračice s manjom minutažom,a one su u potpunosti opravdale povjerenje.

Druga utakmica, s ekipom domaćina, bila je jedna od najboljih igara naše ekipe do sada i to u svim elementima rukometne igre . Ozbiljan pristup, dobra obrana, dobri golmani, razigravanje i realizacija u napadu odveli su nas već u prvom poluvremenu na pet razlike, što se do kraja povećalo na konačnih 14 golova razlike. Sve igračice zaslužuju pohvalu za prikazanu igru, realizacijom se istakla Šestak i već standardno Petika , a na golu vrlo dobra Vrabec.

Ekipa Podravke igrala je u sastavu (golovi iz obje utakmice): Krstanović, Kokša, Petričević 5, Sikavica 5, Benić , Popović 1, Jandrašić 7, Brkić 2, Dombaj , Jurić 1, Vrabec, Presek, Petika 12(4), Šestak 9, Kolar, Galinec 4.

Već idući vikend igramo 7. krug u Garešnici s trenutačno vodećom ekipom domaćina i ŽRK Knežopoljkom iz Kozaračke Dubice, koja se u našoj ligi natječe izvan konkurencije.