Podravka Vegeta - BjelovarNatjecanje u 1. HRL za žene, bar što se tiče Podravke Vegete, ulazi u mirnije vode. Ovog vikenda igrat će se utakmice 16. kola, a Podravka Vegeta gostuje kod Bjelovara. Utakmica između Bjelovara i Podravke Vegete igrat će se u dvorani Srednjih škola u Bjelovaru, Poljana dr. F. Tuđmana 4. u petak, 12. veljače u 19 sati.

Sudit će Hrvoje Čambala (Križ) i Marin Šimić (Sesvete). Nadzornik HRS-a je Vladimir Peković (Varaždin).

Podravka Vegeta u 16. kolo ulazi s prednošću od četiri boda ispred prvog pratitelja, Lokomotive, a pet je bodova ispred Zameta, a ima šest više od četvrtoplasirane ekipe Sesveta Agroproteinke. To su četiri kandidata za vrh i Europu. Lokomotiva igra zagrebački derbi s Trešnjevkom, Zamet će imati lagani posao s Osijekom, a Zrinski će testirati Sesvete Agroproteinku.

Sredinu tablice unutar tri boda zauzimau Zrinski (16), Umag (16), Split 2010 (15), Koka (15), Bjelovar (14), Trešnjevka (13), a borba za ostanak u 1. HRL vodi se između Dugog Sela 55 (9), Osijeka (8), Splita (4) i Đakova (2). Ispadaju tri ekipe.

Svi parovi 16. kola 13. veljače: Bjelovar – Podravka Vegeta (12. 2.), Zamet – Osijek, Umag – Split, Trešnjevka – Lokomotiva, Koka – Split 2010, Dugo Selo 55 – Đakovo, Zrinski – Sesvete Agroproteinka

NASTAVLJA SE 2. HRL SJEVER // Podravka Lino u Vukovaru

Ovoga tjedna nastavlja se prvenstvo 2. HRL sjever za žene utakmicama 10. kola, a jesenski prvak Podravka Lino gostuje u Vukovaru. Utakmica Vukovar – Podravka Lino igrat će se u Sportskoj dvorani Borovo naselje u subotu 13. veljače 2016. s početkom u 19,30 sati.

Sudit će Katja Pleše i Mario Ružić. Nadzornik HRS-a je Igor Novskov.

Podravka Lino drži prvo mjesto ispred Pitomače s istim brojem bodova (12). treći je TVIN Virovitica (10), 4. Đurđevac (6), 5. Vukovar (6), 6. Darda (6), 7. KTC (4) i 8. Brod bez bodova.

Parovi 10. kola: TVIN Virovitica – Vukovar – Podravka Lino, Đurđevac – Pitomača. Slobodni su KTC i Brod.