Iz Broda 1TRENERI SURADNICI // Tekst i slike Đurđica Zečević

U 2. krugu 1. HRLD sjever gostovale smo u Slavonskom Brodu, gdje je naš podravsko-prigorski par imao za protivnice dvije slavonske ekipe: Multinorm iz Cerne i Brod iz Slavonskog Broda. Kretanje s autobusnog kolodvora u 6 sati ujutro, prvo do Križevaca, gdje se ukrcala ekipa KTC-a, pa preko Ivanića Grada na magloviti autoput i njime do Slavonskoga Broda.

Iz Broda 2PODRAVKA – MULTINORM 19:9 (10:3)

Iako je u dvorani bilo vrlo hladno, od početka smo zaigrali sigurno u obrani, a efikasno u napadu, tako da smo u prvom dijelu utakmice dale 10, a primile samo tri gola. U drugom poluvremenu, zbog rotacija u ekipi, nešto manja efikasnost, ali u konačnici 10 razlike za nas.

Iz Broda 3BROD – PODRAVKA 11:18 (8:8)

Domaća ekipa pokazala se kao mnogo ozbiljniji protivnik od ekipe iz Cerne, što je zahtijevalo još ozbiljniji pristup s naše strane. U 1. poluvremenu igralo se gol za gol, pa se na odmor otišlo s neriješenim rezultatom (8:8). Malo dogovora u svlačionici i određene korekcije u obrani i napadu dale su rezultata u nastavku igre. Od početka smo preuzele vodstvo, stalno ga povećavajući prema kraju utakmice. Na kraju 18:11 za nas.

S obzirom na uvjete (rano ustajanje, put, hladnoća) zadovoljna sam igrom svih mojih djevojčica, ali moram pohvaliti Emu Đuranek na nadasve efikasnoj igri (ukupno 19 golova).

Iz Broda 4Nakon 2 odigrana kruga imamo maksimalan broj osvojenih bodova (8), a do idućeg kruga (6. studenoga), kada će nam protivnice biti dvije bjelovarske ekipe, težit ćemo postizanju još bolje igre.

Podravka je nastupila u sastavu: Sremec, Međurečan 4, Jagustin 2, Halavuk 1, Dedi 5, Đuranek 19, Hrupec 1, Švenda 2, Posavec, Balaško, Galinec, Žganjar, Borščak Matić, Valent, Strugar 1, Sever 2.

Ostali rezultati: Multinorm – KTC 11:13 (4:8), KTC – Brod 22 :13 (12:8).