KadetkinjeTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević, trenerica
Odlukom voditelja natjecanja našim mlađim kadetkinjama dozvoljen je nastup u 1. Hrvatskoj kadetskoj ligi (van konkurencije), što je svakako i dobra odluka rukovodstva kluba. Tako smo dobili mogućnost da uz našu redovnu ligu, odigramo i nekoliko utakmica više sa starijim godištima. A da se možemo i s njima nositi pokazale smo (bar za sada) u nedjelju u našoj dvorani na utakmicama s Osijekom i Đakovom. Rezultati: Podravka 2 – Osijek 27:22 (10:14) i Podravka 2 – Đakovo 28:17 (21:10).

U prvu utakmicu ušli smo s previše straha, nesigurnosti i respekta prema ”starijim”curama, a to pokazuje i rezultat prvog poluvremena (-4). U nastavak utakmice krenuli smo bistrijih glava, igrali našu igru i postali sigurniji u realizaciji, što je najprije dovelo do izjednačenja rezultata, a potom i sve većeg vodstva . Jako dobro su igrale Petika i Šestak, ali me posebno veseli što se je veći broj igračica upisalo u strijelce (7).

Druga utakmica (s Đakovom), a posebno prvo poluvrijeme, bila je jedna od naših najbolje odigranih utakmica. Odlična obrana na čelu sa vratarima te brza i maštovita igra u napadu dovele su nas na +14 već u poluvremenu. To je ono što učimo na treningu i što tražimo od djevojaka. Još bolje će biti kada i krila ”polete”, a na tome ćemo u buduće jako raditi. Na ovoj utakmici, uz standardno dobru Petiku, pohvale zaslužuje i Jandrašić, jednako kao i sve ostale djevojke, od prve do zadnje. Bravo cure!

Sastav (golovi zbrojeni): Krstanović, Kokša 5, Petričević 1, Sikavica 1, Popović 2, Jandrašić 13, Brkić 1, Dombaj, Vrabec, Presek 1, Petika 22 (9), Šestak 8, Borac, Galinec 1(1).