IlustracijaTRENERI SURADNICI // Piše Branko Krajačić trener Podravke Lino

Linice, Podravka Lino sa pola su snage odigrale 15. kolo 2. HRL i visoko porazile gošće iz Darde – 43:26. Rukometna predstava koja će se pamtiti, osim po rezultatu, i po tome što je Darda na gostovanje u Koprivnicu došla sa samo devet igračica.

Na samom početku utakmice rezultat je bio izjednačen (1:1 i 2:2), a poslije toga Linice su preuzele vodstvo, koje je uglavnom iz minute u minutu raslo. Na poluvremenu bilo je +6 (19:13), a na kraju +17 (43:26). To najbolje pokazuje o odnosu snaga i razlici u kvaliteti ovih dviju ekipa.

Ostvarili smo visoku pobjedu, iako naša igra nije bila na nekoj visokoj razini. Kako se nalazimo u ciklusu priprema za državno prvenstvo kadetkinja i završnicu kupa, dobro nam je došla jedna ovako lagana utakmica. Istina, želja mi je bila da u današnjoj utakmici usput obavimo i dobar trkački trening, ali je razlika u kvaliteti bila prevelika, tako da taj cilj nismo uspjeli ispuniti. Ostaje nam nastavak ciklusa, a u idućem, 16. kolu gostujemo u Đurđevcu.

UTAKMICA 15. KOLA 2. HRL SJEVER

PODRAVKA LINO – DARDA 43:26 (19:13)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja 50. Suci: Silvio Mucko i Luka Šipoš (oba Varaždin). Nadzornik: Ljerko Ožegović (Bjelovar).

PODRAVKA LINO: Markanović, Krmpotić, Slivar 4, N. Tvorić 6, Mikolčić, Bogdanović 1, Božić 4, Pejak, Polančec, Zagorščak 2, L. Kalaus 2, D. Kalaus 5, Dušak 3, M. Oremović 4(2), Maljak 3, A. Oremović 9. TRENER: Branko Krajačić.

DARDA: Završki, Delić, Pavlinić 6, Sraka, Prugović 2, Ravlić 2, Gajdašević 1, Krajnović 2, Pope 13(6). TRENER: Denis Kasun.

SEDMERCI: Podravka Lino 4(2), Darda 6(6).

ISKLJUČENJA: Podravka Lino 12 minuta (Bogdanović, Božić, Zagorščak , D. Kalaus, L. Kalaus, M. Oremović), Darda 6 minuta (Ravlić, Krajnović, Pope).