Mlađe kadetkinje, ilustracijaTRENERI SURADNICI // Izvještava Filip Turk

U šestom krugu 1. HMKRL (2002. godište i mlađe) rukometašice Podravke ugostile su gošće iz Osijeka. Prema rasporedu natjecanja Podravkine ekipe 1 i 2 trebale su odigrati dvije utakmice, ali radi odustajanja od daljnjeg natjecanja ekipe iz Vukovara odigrali smo po jednu utakmicu. Slijedi izvještaj s nastupa Podravke 1.

PODRAVKA 1 – OSIJEK 23:13 (11:6)

Utakmica protiv Osječanki krenula je pomalo konfuzno uz promašene brojne zicere što je gošćama omogućilo minimalnu prednost do sredine prvog poluvremena. Potom su naše cure ”dodale gas”, primijenile u igri savjete i ideje dobivene s klupe te preokrenule rezultat. To je dovelo do zadovoljavajućih +5 na poluvremenu.

Mlađe kadetkinje, ilustracijaU drugom poluvremenu nastavili smo s igrom prikazanom u drugoj polovici prvog poluvremena i razlika je na kraju utakmice bila +10. Sve igračice iz zapisnika nastupile su i zaslužuju čestitke za prikazanu igru. Prvi puta u dresu Podravke zaigrala je Elena Beljak koja nam se pridružila iz križevačkog KTC-a.

Za RK Podravku 1 nastupile i golove postigle su: Nemec, Jurić, Lončarić; Stručić 4, Perika, Zagrajski, Vuljak 2, Vrabelj 1, Sermek 1, Domijan 6, Beljak 4, Strahija 2, Paleka 1, Košuta 2. TRENER: Filip Turk.