U tijeku su upisi u Školu rukometa, a i ove sezone očekuje nas pregršt rukometnih uzbuđenja za sve uzraste. Oni najmlađi, točnije prvi i drugi razredi moći će trenirati besplatno u sklopu projekta Mini rukomet u školama. Ostali se također mogu upisati putem upisnice na našoj web stranici, a trenutno su u tijeku i animacije u osnovnim školama pa će djeca dobiti letke na kojima su podaci naših trenerica te upute za upise po godištima. U povodu Europskog tjedna mobilnosti u subotu će klubovi imati priliku demonstrirati svoje aktivnosti i na trgu pa će djeca imati priliku isprobati neke od rukometnih elemenata. Rukometna animacija bit će tako održana na trgu u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, a djeca će na licu mjesta moći upoznati neke od elemenata rukometne igre. Događaju će se priključiti i dvije prvotimke, Nikolina Kragulj i Tina Barišić.
Generacije koje se upisuju ove sezone:
✏️Djevojčice rođene 2015. i 2016. godine
✏️Djevojčice i dječaci rođeni 2017. i 2018. godine
Treninzi za najmlađe će se održavati 2x tjedno u OŠ “Podolice” u sklopu projekta “MINI RUKOMET U OSNOVNIM ŠKOLAMA”. Osim djevojčica, u ovaj projekt upisujemo i sve zainteresirane dječake.
U Dvorani OŠ “Podolice”, pod vodstvom trenerice Dragice Džono, treninzi će se održavati ponedjeljkom od 17.30 do 18.30 sati i četvrtkom od 18.30 do 19.30 sati.
Za generaciju djevojčica rođenih 2015/16. godine treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 19.00 sati u Dvorani Srednje Škole “Koprivnica” pod vodstvom trenerice Marije Mišković.
Treninzi su besplatni za sve koji pohađaju prvi i drugi razred. Za starije članarina iznosi 25 eura mjesečno.
Ako i vi želite upisati svoje dijete molimo Vas da popunite upisnicu na našoj web stranici odnosno na linku: