Rukometašice Podravka Vegete puno vremena za odmor nemaju jer već sutra, u utorak 8. listopada, na domaćem terenu protiv Splita 2010 igraju 5. kolo 1.HRL za žene.

Gostujuća ekipa je, uz našu, u prvenstvu još uvijek neporažena te sa sedam bodova i utakmicom više zauzima prvo mjesto. U dosadašnjem dijelu prvenstva Split 2010 je na domaćem terenu slavio 26:21 protiv Dugog Sela ’55, u drugom također na domaćem terenu 28:21 protiv Sinja, a u trećem 26:30 protiv Rudara na gostovanju u Labinu. U posljednjem, četvrtom kolu, ekipa Splita 2010 remizirala je (27:27) s Dalmatinkom.

Sutrašnji ogled najavili su trener Ivica Obrvan te igračica Hannah Vuljak.

– Liga prvakinja nam nameće strahoviti ritam, teško smo se vratili u nedjelju s puta iz Francuske, dok sutra igramo utakmicu domaćeg prvenstva protiv Splita 2010, ekipe koja je u ovom trenutku vodeća na ljestvici i prikazala je u prva četiri kola dobar rukomet. Želimo nastaviti s dobrim igrama i opravdati ulogu favorita, ne samo u toj utakmici nego u cijelom prvenstvu. Također, želimo zabilježiti pobjedu i pružiti priliku igračicama koje su nešto manje igrale u ovoj utakmici u Ligi prvakinja u Francuskoj. Isto tako, želimo se s pobjedom okrenuti k sljedećoj utakmici u Ligi prvakinja koju igramo u Rumunjskoj – najavio je trener Obrvan.

Ivica Obrvan, Foto: Ivan Brkić

– U utorak nas očekuje utakmica protiv Splita 2010, ekipe koja dobro igra i nalazi se na gornjem dijelu tablice. Želimo odigrati dobru utakmicu i upisati nova dva boda – poručila je Hannah.

Hannah Vuljak u skoku, Foto: Jozo Cabraja/kolektiff

Utakmica počinje u 18:00, dok je ulaz u ŠSD Josip Samaržija-Bepo slobodan.