Dok je većina igračica na zasluženom odmoru nakon uspješne sezone, Ana Turk imala je jednu posebnu radnu obvezu i to prilično slatku. Anu je Turistička zajednica grada Koprivnice izabrala za kumu izložbe kolača priređene u sklopu 25. jubilarnih Podravskih motiva na kojoj je dvadesetak udruga žena iz cijele Županije predstavilo više od stotinu slastica.

Bilo je tu tradicijskih mazanica i zlevanki, slasnih makovnjača i orehnjača, raznih štruklji i pogačica, medenjaka, pišingera, mađarica, kuglofa, kiflica, raznih pita i još mnogih kombinacija koje su zadivile Podravkino krilo. Članice udruga, među kojima ima i vjernih navijačica Podravka Vegete bile su oduševljene što svoju maštovitost u spremanju slastica i ljubav prema čuvanju tradicije mogu podijeliti s omiljenom rukometašicom.

Ana je svim udrugama predala poklon pakete Podravke, dok je zahvalnice za sudjelovanje uručivao gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. Duhovitim opaskama cijelom događanju veseli ton dali su sve popularniji Cinober i Presvetli iz KUD-a Gruntovec. (Foto i tekst ustupila: Jadranka Lakuš)