Azenaide Danila Jose Carlos nova je igračica Podravka Vegete. Dolazi iz Luande glavnog grada Angole, a tamo je i rođena je 14. lipnja 1990. godine. Visoka je 177 centimetara  te igra na  poziciji desnog vanjskog napadača. Prije dolaska u Koprivnicu igrala je u Petro Atleticu, jednom od najuspješnijih angolskih klubova. U karijeri je tri puta osvajala angolski Kup, jedanput prvenstvo, tri puta angolski Superkup te dva puta Kup pobjednika kupova Afrike. Azenaide ima iskustvo igranja i u Europi. Naime jednu sezonu odigrala je za španjolsku Bera Beru nakon čega se vraća igrati u angolsku ligu.

Azenaide nastupa i za reprezentaciju Angole za koju je upisala 84 nastupa, a u nacionalnom dresu postigla je 226 pogodaka. Azenaide je ponajbolja Angolska reprezentativka, a s reprezentacijom je tri puta osvajala Afričko prvenstvo i dva puta Afričke igre.

Prilikom potpisivanja ugovora Azenaide je izjavila:

Sretna sam što sam došla u Koprivnicu. Ovo je novo iskustvo za mene i dolazak u novu sredinu te jedva čekam početi trenirati i igrati. Čula sam za Podravka Vegetu, ali i trenera Saračevića te sam sretna i uzbuđena što ću imati prilike zaigrati u dresu Podravke. Ja ću dati sve od sebe na terenu te se nadam ostvarenju dobrih rezultata sa svojim novim klubom.  

Dobro došla Azenaide!