Desno krilo Podravke Vegete Anita Gaće na utakmici Lige prvakinja s GyöromPodravka Vegeta predstavila se u dobrom izdanju u susretu Regionalne lige sa Zaječarom, u kojem je ostvarila visoku pobjedu i preuzela vodstvo na ljestvici.

– Nije bilo neke pretjerane nervoze, dobro smo otvorile utakmicu i odmah u početku povele s nekoliko golova razlike, pa nam je poslije bilo lakše. Mislim da nam to treba biti recept za ubuduće, da krenemo dobro u utakmicu, jer ako ne krenemo, onda nam se uvuče neka nervoza. Protiv Zaječara toga nije bilo, i na kraju je ispala lagana pobjeda – rekla je Anita Gaće, koja je protiv srpskih prvakinja postigla šest pogodaka.

S pristupom kao protiv Zaječara ni u četvrtfinalu Kupa u srijedu u Zelini ne bi trebalo biti problema?

– Bit će to malo psihološki teža utakmica, koja nam puno toga može donijeti, a i odnijeti. Mi nemamo pravo na kiks, ispucali smo ga već ove godine, tako da će nam psihološki biti znatno teže. Ali ništa, morat ćemo ući „nabrijano“, ali hladne glave, da se ne bismo „ukočile“ ili od prevelike želje izgorjele. Stvarno znamo da u toj utakmici jednostavno moramo pobijediti – ističe Anita Gaće.