Sjajnu atmosferu pripremio je ŽRK Baranja povodom utakmice 1/8 finala rukometnog Kupa za žene u Belom Manastiru, a osim što su napunili školsku dvoranu u službenom su predstavljanju igračica dodali reflektore u mračnoj dvorani i naše cure pozvali na teren uz puno pohvala za sve uspjehe o ovoj, ali i prošlim sezonama. Bio je to pravi mali rukometni spektakl na gostujućem terenu na koji ćemo se uvijek rado vratiti. Kad Vas tako dočekaju u jednom malom mjestašcu od 9000 stanovnika i pozdrave Vas ogromnim pljeskom onda postajete svjesniji da je najtrofejniji ženski rukometni klub Hrvatskoj ipak zakotrljao jednu novu lavinu sportskih uspjeha koji će nastaviti rasti i u narednim sezonama.

Ovo neće biti klasičan izvještaj obzirom da omjer snaga nije jednak, a drugoligaš Baranja je u ovu utakmicu ušao uz maksimum poštovanja, ali i borbe dok je svaki potez jedne i druge ekipe bio popraćen velikim pljeskom zadovoljne publike. U 13′ naša je ekipa na +9. Najviše su ovoj utakmici radila krila koja su ujedno i postigla više od 50% pogodaka. Svih 60 minuta branila je Magdalena Ećimović i upisala 24 obrane, a ovoga puta u golmanskom triu nije bilo Jovane Risović dok je Antonia Tucaković pucala i sedmerce jer zbog manje ozljede nije mogla stati na gol.  Što reći nego da su raspucana krila rezultat do poluvremena povisila na +15(9:24). Isto je bilo i u drugom poluvremenu kada su igru potpuno pokrivale mlade Podravkine igračice Franušić, Popović, Jandrašić i također se više puta upisale na listu strijelaca te rezultat uz veliki pljesak domaćim, ali i gostujućim igračicama završava 18:46.

ŽRK BARANJA 9 (18)

PODRAVKA VEGETA 24 (46)

N.Š,D. Beli Manastir. Gledatelja 500. Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (Vrpolje). Nadzornik: Bruno Androš iz Osijeka.

PODRAVKA VEGETA: Ećimović (24); Zadravec 10, Turk 3, Holešova 3, Karlovčan 8, Popović 5, Jandrašić 4, Milošević 1, Džono 1, Milosavljević 1, Franušić 1, Chigirinova 2(1) , Ikhneva , Debelić 2, Yezhykava 3(2), Tucaković 1(1).

TRENER: Zlatko Saračević.

ŽRK Baranja: Devčić, Živaković 1, Ileković 1, Ljepojević 1, Nemet 3, Časar, Dolić, Vuković 3, Horvat 3(2), Mikec, Jovanović, Pope 2, Živaković, Bagić, Pavlinić 4(1), Vukas

TRENER: Tomislav Rešicki

Isključenja: ŽRK Baranja 4min. (Horvat, Pavlinić)/Podravka Vegeta 6min.(Popović, Jandrašić, Franušić)

Sedmerci: ŽRK Baranja 3(5)/Podravka Vegeta 4(5)