Božica Palčić // Foto Ivo Čičin-MašanskerNakon objave o dogovorenoj suradnji za iduće dvije godine s aktualnim igračicama Podravke Vegete Dragicom Džono, Dorom Krsnik, Ivanom Dežić i Anom Nikšić, zamolili smo direktoricu RK Podravka s.d.d. Božicu Palčić da proširi informaciju o sadašnjem i budućem stanju ekipe.

– Točno je da smo dogovorili suradnju sa spomenute četiri igračice na daljnje dvije godine, a trenutno razgovaramo i s ostalim igračicama iz sadašnjeg sastava, ali isto tako imamo kontakte i s igračicama iz inozemstva – informirala je Božica Palčić.

– Kako stoje stvari s istecima ugovora?

– Uglavnom svim igračicama ugovori ističu krajem sezone, na ljeto, osim našim ”malim”, stipendisticama Korini Karlovčan, Ivi Papac i Ivoni Mrđen, one imaju ugovore do 2017. godine.

Zaključno, za ekipu u idućoj sezoni zasad je suradnja dogovorena sa sedam igračica. To su Džono, Krsnik, Dežić, Nikšić, Karlovčan, Papac i I. Mrđen. Ekipa će se popuniti s još devet igračica. Starih ili novih, stvar je pregovora, potreba i želja stručnog stožera.

I novca, dakako.