Dora Krsnik, Goran Trajkovski, Mirjana Milenković i Božica Palčić // Foto Ivo Čičin-MašanskerNakon prvenstvene utakmice s Umagom u utorak, aktivnost RK Podravke s.d.d. usmjerena je na iduću utakmicu i okupljanje gledatelja. U nedjelju 1. studenoga u 17,30 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića Podravka Vegeta igra utakmicu 3. kola B grupe EHF Lige prvakinja s francuskim prvakinjama Fleury Loiret Handball iz francuskog grada Fleury les Aubrais. Francuskinje su obje utakmice u prva dva kola, s Thüringerom u gostima i FTC-om u dvorani u Orelansu, odigrale neriješeno i imaju dva boda. FTC i Thüringer imaju po tri boda (tablicu i rezultate vidi na na prvoj stranici www.rk-podravka.hr.

Utakmicu u Koprivnici sudit će švicarski suci Arthur Brunner i Morad Salah, a delegat EHF-a je Norvežanin Jan Thore Lauritzen.
U povodu nove rukometne akcije u srijedu je u klupskim prostorijama održana konferencija za novinare na kojoj su govorili direktorica Božica Palčić, trener (pomoćni i vratarki) Goran Trajkovski te igračice Mirjana Milenković i Dora Krsnik.
Direktorica Božica Plačić zadovoljna je pobjedom u susretu s Umagom odigranom jučer. To je jedna točka u nizu zahtjevnog razdoblja za prvu ekipu.

Direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić // Foto Ivo Čičin-Mašansker– Za to sam da zaboravimo utakmicu od nedjelje i da se usredotočimo na iduće utakmice. Prva u tom nizu bila je jučerašnja s Umagom, koja je za nas bila jako važna, jer smo si na početku sezone zadali ciljeve i na prvom su mjestu hrvatsko prvenstvo i kup, a da budemo i što bolji u Europi.

Smatram da u prvenstvu dobro ”guramo”. Utakmica s Umagom bila je dobra, igralo se taman toliko koliko se od djevojaka i tražilo, a od danas počinje priprema za Francuskinje. Stručni stožer i igračice moraju se dobro pripremiti, dići se fizički i psihički. Fizički smo dobro pripremljeni, ali jako je važno dići psihičku razinu ekipe – rekla je Božica Palčić.

Ulaz na utakmicu je slobodan uz predočenje ulaznice. Podjela je počela već u utorak na utakmici s Umagom, a nastavila se i u srijedu u klupskim prostorijama, a ulaznice su dostupne i na uobičajenim mjestima u gradu: na recepciji Podravke d.d., u Pivnici Kraluš, Hotelu Podravina. U petak će rukometašice dijeliti ulaznice djelatnicima svojeg sponzora, u Belupu i Podravki. Na samoj utakmici maskote Lino i Kviki gledateljima će dijeliti Podravkine grickalice.

Ostali sadržaj s presice raspodijelili smo na iduće dane, pa obratite pažnju što su govorili Goran Trajkovski, Mirjana Milenković, Dora Krsnik te Božica Palčić.