Podravka Vegeta - Lokomotiva na Bepovom turniruU 5. kolu 1. HRL za žene u Zagrebu će se igrati derbi između Lokomotive Zagreb i Podravke Vegete. Utakmica je zakazana za subotu 21. listopada u Domu sportova, dvorani 2,na Trgu Krešimira Ćosića 11, s početkom u 17 sati.

Neće suditi Matija Gubica iz Višnjevca i Boris Milošević iz Osijeka, kako je bilo ranije određeno. došlo je do promjene sudačkog para kao i nadzornika Vladimira Sokola iz Novog Marofa. Suci će biti Tomislav Cindrić i Robert Gonzurek (oba iz Osijeka), a nadzornik Davor Tor (Zagreb).

Podravka Vegeta i Lokomotiva Zagreb igrale su međusobno na Bepovom turniru i Koprivničanke su bez problema apsolvirale taj susret. Podravka Vegeta u prva četiri kola Prve hrvatske rukometne lige nije dala ni trunku sumnje u svoju kvalitetu i pripremljenost, bez obzira na to što je upravo pripremno razdoblje bilo za oba kluba nepovoljno (odlazak juniorki i kadetkinja na europska prvenstva). Lokomotiva je kiksala u susretu s varaždinskom Kokom, pa za Podravkom Vegetom zaostaje dva boda. Prvi pratitelj koprivničkog kluba Zamet je iz Rijeke, koji zaostaje samo bod. Već idućeg vikenda u Koprivnicu dolazi Zamet, pa će situacija na vrhu tablice biti jasnija. Ili zamršenija.

PODRAVKA 2 LINO U NEDJELJU S KOKOM 2

U 4. kolu 2. HRL sjever za žene Podravka 2 Lino domaćin je ekipi Koke 2. Utakmica će se igrati u nedjelju 22. listopada u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića, Ul. Željka Selingera 3a, s početkom od 16 sati.

Sutkinje utakmice bit će Sanja Hanić i Jelena Vujić, obje iz Zagreba, a nadzornik HRS-a bit će Mišo Dobranić.

Ulaz je besplatan.

I DJEVOJČICE IGRAJU U NEDJELJU

Drugi krug 1. HRLD (djevojčice 2004. godište i mlađe) igrat će se u Koprivnici u nedjelju 22. listopada. Utakmice u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galović, Ul. Željka Selingera 2a, počinju u 11 i traju do 15 sati.

Raspored utakmica
11,00 Podravka – Darda
12,00 ŽRK Bjelovar – Đakovo
13,00 Darda – ŽRK Bjelovar
14,00 Đakovo – Podravka
Ulaz besplatan.

ZAVRŠNE UTAKMICE 2. KRUGA KVALIFIKACIJA ZA EHF KUP

U subotu i nedjelju diljem Europe igrat će se završne utakmice 2. kruga kvalifikacija za EHF kup. Plasman u 3. krug ujedno znači i dvije finalne utakmice za ulazak u liga sustav, grupnu fazu EHF kupa.

Dosad je plasman u 3. krug ostvarilo 11 klubova, među njima i Podravka Vegeta. ostalih 10 su: Hypo Nö (Austrija), Gomel (Bjelorusija), Randers (Danska), Érd (Mađarska), Craiova (Rumunjska), Lada (Rusija), Höörs (Švedska), Astrahanochka (Rusija), Viborg (Danska) i Kastamonu Belediyesi (Turska). Izvlačenje parova 3. kruga je u utorak 24. listopada u Beču.