Djevojčice u Đurđevcu 24. ožujka 2016.TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Zbog uglavnom objektivnih razloga krugovi Rukometne lige Regije sjever djevojčice B igraju se neredovito, pa smo zaostale utakmice 6. kruga lige u četvrtak igrali u Đurđevcu, gdjekojem smo za protivnice imale dvije ekipe iz Bjelovara: RŠD Bjelovar i ŽRK Bjelovar te s dvije pobjede na svoj konto upisale nova četiri boda.

Rezultati: RŠD Bjelovar – RK Podravka 14:20 (8:12), RK Podravka – ŽRK Bjelovar 17:13 (11:7).

Sama razlika u golovima (+6 i +4 ) govori da nije bilo ”lako ćemo”, kao u nekom prethodnim utakmicama, iako konačne rezultate nismo dovodili u pitanje. Protivnice su nas u obje utakmice primorale na punu angažiranost, s punom ozbiljnošću i koncentracijom. Igrala je uglavnom prva sedmorka, uz minimalne izmjene igračica, jer su nam bodovi iz ovih utakmica bili vrlo bitni za konačni plasman. Sve djevojke koje su igrale, kao i ostale koje su ih bodrile s klupe, zaslužuju moju pohvalu, a neke greške ćemo, kao i do sada, analizirati i ispravljati na treninzima. Posebno me veseli što su sve koje su sudjelovale u igri bile i strijelci, a na golu smo imale vrlo pouzdanu vratarku Galinec.

Djevojčice u Đurđevcu 24. ožujka 2016.Ekipa je nastupila u sljedećem sastavu ( u zagradi golovi po utakmicama):

Smolak, Jagustin, Strugar 5 (2+3), Đuranek 8(4+4), Dedi 10(6+4), Posavec, Švenda, Hrupec 3(1+2), Sremec, Sever 6(4+2), Žganjar, Kovač, Galinec, Halavuk, Međurečan 5(3+2), Skrbinšek.

Idući, predzadnji, krug igramo 2. travnja u našoj dvorani protiv najozbiljnijih suparnika za vrh tablice (KTC i Zrinski), a zatim još slijedi gostovanje u Garešnici.

Svim svojim djevojčicama,njihovim roditeljima i djelatnicima našega kluba sretan Uskrs!