Podravka IV - Sesvete TRENERI SURADNICI // Izvještava Nenad Smiljanec

Djevojčice Podravke IV (godište 2006. i mlađe) u nedjelju 8. listopada u Sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici odigrale su prijateljske susrete s djevojčicama Sesvete Agroproteinka. Oba kluba su nastupila s dvije ekipe.

U prvim utakmicama u novoj sezoni djevojčice Podravke IV ostvarile su polovičan uspjeh. Obje ekipe pobijedile su ekipu Sesveta Agroproteinke 2, a izgubile od njihove prve ekipe. Bez obzira na danas ostvarene pobjede i poraze, djevojčice Podravke IV nisu pružile razinu igre koju su prikazivale proljetos.

Podravka IV - Sesvete Smušenom igrom uspjele su ostvariti pobjedu protiv druge ekipe gošći, no takvom prezentacijom svojeg rukometnog znanja nisu mogle parirati djevojčicama prve ekipe iz Sesveta. Tim više što gošće u svojoj ekipi imaju dvije do tri djevojčice koje treniraju dvije do tri godine dulje od djevojčica Podravke IV, a koje su tu svoju prednost znalački koristile te dovele Sesvete do visoke pobijede protiv obje ekipe Podravke.

Podravka IV - Sesvete Bez obzira na visok poraz, u igri djevojčica Podravke IV ima još puno prostora za napredak, koji će postići svojim vrijednim radom pokazanim u prošle dvije sezone za godinu do dvije treniranja te će moći parirati i iskusnijim ekipama poput ekipe djevojčica iz Sesveta.

Rezultati utakmica:

Podravka 2 – Sesvete Agroproteinka 2 12:7 (3: 2)

Podravka 1 – Sesvete Agroproteinka 1 4:16 (4:6)

Podravka 2 – Sesvete Agroproteinka 1 4:19 (2:9)

Podravka 1- Sesvete Agroproteinka 2 8:5 (3:1)

Podravka IV - Sesvete