Djevojčice B, slika iz VaraždinaTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

U subotu je igran 7. krug natjecanja u Rukometnoj ligi regije sjever za djevojčice (1. RLRS djevojčice B) u kojem je naša ekipa gostovala u Varaždinu, a za protivnice smo imali dvije ekipe domaćina, Koku 1 i Koku 2. Iako smo, s obzirom na utakmice s istim protivnikom u prvom dijelu natjecanja razmišljali o osvajanju sva četiri boda, postignut ja samo polovičan rezultat. Naime, dok smo u prvoj utakmici Koku 1 pobijedili s visokih 16:5, na ekipi Koke 2 smo se ”poskliznuli” i sasvim zasluženo izgubili sa 17:13.

ŽRK KOKA 1 – PODRAVKA 4 5:16 (3:9)

PODRAVKA: Smolak 4, Jagustin, Strugar 1, Đuranek 3, Dedi 2, Posavec 1, Švenda, Hrupec, Sremec, Sever, Žganjar, Galinec, Halavuk, Borščak-Matić, Međurečan 5, Skrbinšek.

Ovu smo utakmicu igrali dobro, čvrsto u obrani i precizno u napadu što se i vidi po malo primljenih, a dosta danih golova (igra se 2×15 minuta).

ŽRK KOKA 2 – PODRAVKA 4 17:13

PODRAVKA: Smolak 1, Jagustin, Strugar , Đuranek 3, Dedi 6, Posavec, Švenda, Hrupec, Sremec, Sever, Žganjar,Galinec, Halavuk 1, Borščak-Matić, Međurečan 2, Skrbinšek.

Svega dobroga iz prve utakmice kao da je nestalo. Bez agresivnosti u obrani, a u napadu mlaki i neprecizni šutevi koje je njihova vratarka lako hvatala. Još jedan dokaz i upozorenje da u sportu nema ”lako ćemo” i da se svakom protivniku mora pristupiti s uvažavanjem i punom koncentracijom, što u idućim utakmicama od svojih igračica i očekujem.

1. LIGA DJEVOJČICA // Dvije pobjede u Bjelovaru

TRENERI SURADNICI // Piše Goran Rihtarić

U 7. krugu 1. HRLD ostvarili smo dvije lijepe pobjede na gostovanju u Bjelovaru protiv ekipa iz Bjelovara, no… Iako su pobjede čiste i zaslužene (sa ŽRK Bjelovarom 25:11, s RŠD Bjelovarom 26:9), moram istaknuti da uopće nisam zadovoljan prikazanim. Premalo volje, veselja i borbenosti rezultiralo je negledljivom igrom u obje utakmice. No, to su djeca koja još uvijek uče. pa se nadam da će iz ovoga danas izvući određene pouke te već idućeg vikenda promijeniti igru.

PODRAVKA – RŠD BJELOVAR 26:9 (9:6)

PODRAVKA: Behin, Lončarić, Jurić; Perika 3, Zagrajski 3, Vuljak 6, Ružić 2, Jurednić 1(1), Vrabelj, Sermek, Božić, Kusak 1, Pavić 2(2), Strahija 3, Košuta 1.

ŽRK BJELOVAR – PODRAVKA 11:25 (4:13)

PODRAVKA: Behin, Lončarić, Jurić; Perika 2, Zagrajski 1, Vuljak 1, Ružić 1, Jurednić 3, Vrabelj 2, Sermek 1, Božić 1, Domijean 1, Kusak 2, Pavić 5, Strahija 5.