Vresk, Hrupec i predstavnik Zaječara na izvlačenju // Foto Ivo Čičin-MašanskerLjerka Vresk izvlačila je parove osimne finala pobjednika Kupa kupova na izvlačenju u Beču u utorak, danas, u 11 sati. I odmah je izvukla Podravku Vegetu i suparnika Vaci NSKE iz mađarske, ekipu koja je iz natjecanja udaljila zagrebačku Lokomotivu. Prvi susret igra se u Koprivnici 2/3. veljače, uzvrat je u Vácu tjedan dana kasnije.

Ostali parovi: Byasen – Leipzig, Metalurg – Thüringer, Hypo Nö – Bayer 04, Stabeak – Issy Paris, Gdynia – Bera Bera, Rostov Don – Team Esjberg i Dinamo Volgograd – Zaječer.
Väc je dobar izbor zbog blizine, a i nije nezgodan suparnik i s dalekim putom. Jedino je za takav tip natjecanja šteta što se druga utakmica ne igra u Koprivnici.

Ljerka Vresk izvlači - Podravku // Foto ivo Čičin-Mašansker– Zadovoljan sam sa ždrijebom. Mislim da imamo ekipu koja je dobra, ali koja se može proći. Imamo dosta saznanja s obzirom na to da je s njima igrala Lokomotiva. Nakon ždrijeba nadam se da ćemo ovaj tjedan sjesti i dogovoriti daljnje ciljeve kluba i eventualna igračka pojačanja, jer je evidentno da za dobar europski rezultat potrebno je pojačati vanjsku liniju i s povratkom Mirande Tatari imali bi izgledne prilike za ulazak u finale natjecanja
– rekao je odmah nakon izvlačenja trener Podravke Vegete Neven Hrupec, koji je bio prisutan.
Sigurno je da ima dosta vremena i do utakmice s Vácom, ali i ostalih koje slijede eventualno u tom, ali i drugim natjecanjima koja slijede.
Iz Beča Ivo Čičin-Mašansker