Tina Gavranić // Foto Sport.Com RijekaPodravka Vegeta upotpunjuje vanjsku liniju igračica. Od 1. srpnja klubu se pridužuju dvije sadašnje igračice Zameta iz Rijeke: Tina Gavranić i Dina Havić, koja je prošle sezone nastupala za Podravku Vegetu. Tina Gavranić organizatorica je igre, a Dina Havić igra na položaju lijeve vanjske igračice.

Tina Gavranić rođena je 22. svibnja 1987. godine i od desete godine trenira i igra u svom matičnom klubu Umag. Nastupala je i za pulsku Arenu, a zadnju sezonu igrala je za Zamet iz Rijeke.

Dina HavićDina Havić rođena je istre godine 13. studenoga u Rijeci, a počela se baviti rukometom u Zametu 1998. godine, a promijenila je više klubova (Zamet, Lokomotiva, Arena, Lleida i Mar Alicante u Španjolskoj, Podravka Vegeta). U Podravki, gdje je bila od 2010. godine, nastupala je za Ligu prvakinja u sezoni 2011/12. Odigrala je šest utakmica u grupi LP.

Obje rukometašice potpisale su ugovor na godinu dana, kao i većina igračica, koje su se dosad obavezala na dres Podravke Vegete.