Ilustracija s priprema, Siofok - Podravka VegetaSlučaj je htio da se dva kandidata za pobjednika jeseni u 1. HRL za žene sretnu u zadnjem kolu: Podravka Vegeta i Zamet u subotu u 18 sati. No, slučaj je opet htio da ni tada neće biti sve riješeno, jer se nakon tog susreta mora odigrati i zaostali susret Podravka Vegeta – Split 2010, a do tada je realno da je Lokomotiva s bodom prednosti prva.

Dakle, u subotu 12. prosinca 2015. u Koprivnici se igra derbi jesenskog dijela prvenstva 1. HRL za žene. U borbi za naslov jesenskih prvakinja sastat će se Podravka Vegeta i Zamet iz Rijeke. S početkom od 18 sati igrat će se u gimnazijskoj sportskoj dvorani, Željka Selingera 3a. Utakmicu sude Igor Hunjadi i Marijo Zečević, obojica iz Zagreba, a nadzornik HRS-a je Zlatko Ladić (Sračinec). Ulaz je besplatan.

Zadnja, pak, utakmica jesenskog dijela prvenstva 1. HRL za žene, odgođena utakmica 10. kola između Podravke Vegete i Splita 2010, igrat će se u nedjelju 13. prosinca 2015. u Koprivnici. Utakmica Podravka Vegeta – Split 2010 igrat će se u gimnazijskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati. Suci utakmice su Miljenko Medved i Matko Murić iz Varaždina, a nadzornik HRS-a je Zlatko Ladić (Sračinec), a ulaz je besplatan.

Podravka Vegeta u obje utakmice želi pobjede, što bi joj donijelo naziv jesenskog prvaka. To bi značilo odmak od Zameta tri boda, Sesvete Agroproteinka ostala bi na četiri boda, a kao podsjetnik da opreza nikad dovoljno je pretpostavljena pratnja Lokomotive na bod.

Može se pričati da je to tek prvi dio, ali ni drugi neće biti bez zamki. Podravka Vegeta već u 14. kolu 30. siječnja gostuje u Sesvetama, a u zadnjem, 26. kolu, igrat će sa Zametom u Rijeci. Prednost je što se s Lokomotivom igra u Koprivnici, gdje rijetko tko može računati na bodove.

Ekipa se sprema, u susrete će ući svjesno i odlučno. Svjesno da sama određuje svoju sudbinu i rješava zadane ciljeve, a odlučno da to u subotu i nedjelju i ostvari. To bi, na određeni način, trebao biti praznik rukometa u Koprivnici i dvije utakmice u dva dana predbožićni je rukometni dar za gledatelje. Njihova potpora je važna, ulaz je besplatan.

A za zagrijavanje za obje utakmice pobrinuo se opet slučaj: i u subotu i u nedjelju u Koprivnici nastupaju i mlađe kategorije rukometašica.

U subotu 12. prosinca 2015. u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici igrat će se utakmice 3. kruga 1. hrvatske lige djevojčica (1. HRLD).

Raspored utakmica

10,00 Podravka – Koka
11,00 KTC – Zrinski
12,00 Koka – KTC
13,00 Zrinski – Podravka

U koprivničkoj gimnazijskoj sportskoj dvorani u nedjelju 13. prosinca, s početkom od 14 sati, igrat će se utakmice 5. kruga RL RS djevojčice B.

Raspored utakmica

14,00 Đurđevac – Dubica
14,45 Podravka – Garešnica
15,30 Podravka – Dubica
16,15 Garešnica – Đurđevac

Pozvani ste!