Iz utakmica s dva kluba iz naše regije, djevojčice Podravke 5 donijele su u Koprivnicu sva 4 boda. Odigrale su utakmice 13.kola 1.HRL U11 s dva jaka protivnika.

Nisu to bile lake utakmice, naročito sa Viroviticom, koja se nalazi na samom vrhu tablice lige.

U utakmici s Pitomačom, veći smo dio utakmice stalno bili u vodstvu s nekoliko golova razlike za što je najviše zaslužna vrlo raspoložena Iva Kljajić, dok je većina ostalih igrala prilično samozatajno – rekla je trenerica.

Utakmica s vrlo dobrom Viroviticom bila je napetija i neizvjesna u prve dvije trećine i tek smo u zadnjoj trećini napravili osjetnu razliku i utakmicu priveli u našu korist. I u ovoj utakmici prvo ime bila je Iva, ali sada su joj se igrom i golovima pridružile i ostale igračice od kojih se to i očekuje. (Maksimović,Varga,Rašić, Šomoci). Vratarke su bile solidne iako su i one imale boljih utakmica kroz ovogodišnje prvenstvo – zaključila je Zečević. 

Igračicama utakmica proglašene su Iva Kljajić i Ema Varga kojima čestitamo na uspjehu. 

Sastav: Lončar, Rašić 1, Jembrek 1, Šomoci 1, Varga 3, Kljajić 23, Gložinić 1, Kolar, Cvetanović, Maksimović 6, Dimić Arambašić, Šisl, Radanović, Lončarić, Štefanec, Polančec

1.HRL U11 ,13 kolo,Virovitica 2.3.2024

Rezultati:

Podravka – Pitomača 19:13

Podravka – 1234 Virovitica  17:11