Odigrano je i odgođeno  3. kolo 1.HKRL. Domaćin je bila ekipa Koke iz Varaždina. U obje utakmice Podravka 2 Lino  (2002.godište) je slavila s pobjedama i tako na najljepši način zaključila natjecanje po regijama za Državno prvenstvo. Zadovoljna je trenerica Snježana Petika što će njezine cure na ovo natjecanje kao prvoplasirana ekipa u regiji sjever.

Što se tiče samih utakmica nismo baš igrali na visokom nivou i jedino pozitivno iz tih utakmica je da smo počeli stjecati borbeni duh, zajedništvo i karakter ekipe. Bez obzira što smo igrali vrlo izjednačenu utakmicu s Kokom 1 i u par navrata gubili i sa 2-3 razlike, uspjeli smo biti pravi kada je bilo najteže i osvojiti oba boda. U nekim bivšim utakmicama nismo se znali vratiti iz ˝ponora˝, već smo samo tonuli.  Cure na klupi tokom cijele utakmicu bodrile su svoje suigračice na terenu i nisu im dozvolile da se predaju. Bravo za sve cure i one na klupi, ali i na parketu. Jedan od razloga i tako loše igre je i činjenica da smo igrali dvije utakmice za redom i zbog malog broja igračica za zamjene nije bilo puno prostora za čuvanje snage – priopćila nam je trenerica Snježana Petika.

KOKA  2 : PODRAVKA 1    24 : 31 ( 13 : 17 )

Koka 2: Bucina, Megloba: Vukešin 12 (4), Đaković 2, Sabati 3, Siročić 4, Košćak 2, Romić, Dolovski, Višnjić 1.

Trener: Radojica Matijašević

PODRAVKA 1: Jurić, Sremec;  Vuljak 2, Perika, Vrabelj 7 (4), Josipović 3, Zagrajski 2, Domijan 7, Firšt 3 (2), Beljak 5, Strahija, Paleka 2.

Trenerica: Snježana Petika

PODRAVKA 1 : KOKA 1  26 : 25 ( 15: 17 )

PODRAVKA 1:Jurić,  Sremec;  Vuljak 2, Perika, Vrabelj 2, Josipović 7, Zagrajski , Domijan 5, Firšt 4 (2), Beljak 1, Strahija 5, Paleka.

Trenerica: Snježana Petika

KOKA 1 : Vrček, Nemec: Carev 3, Grabar, Kuzminski 10 (4), Jambriško, Šumečki 6, Likar-Sabolčki 1, Gugić, Hokman 2, Grošinić 2, Rusman, Špoljarić 1, Kolarek, Mijatović, Kocijan.

Trenerica: Snježana Horvat