Rukometašice Podravka Vegete su u punoj dvorani koprivničkoj publici pripremile pravi sportski spektakl. Iako je u 20. minuti zbog crvenog kartona Ana Debelić morala napustiti teren naše su se djevojke hrabro izdignule i pokazale da ih ništa ne može zaustaviti u ostvarenju njihove želje, a to je da uđu u grupnu fazu EHF Lige prvakinja. Tako su i igrale, srčano i brzo, te su uz dobru realizaciju na poluvremenu odmarale uz +6 golova prednosti. Magdalena Ećimović najmlađa vratarka RK Podravka Vegete danas je bila posebno dobro raspoložena pa je sjajnim obranama dizala publiku na noge, a djevojke su pokazale što sve mogu i hrabro vukle kroz cijelu utakmicu te se sjajnim pogocima odužile Magdaleni za sve fantastične obrane. U drugom poluvremenu je svoju minutažu na vratima dobila i Jovana Risović, pojačanje RK Podravka Vegete koja je vrlo spretno čuvala vrata do kraja utakmice. Cijela Koprivnica može biti ponosna na naše cure i cijeli stručni stožer na čelu s trenerom Zlatkom Saračevićem zato što su pokazali svoju snagu i ovu utakmicu do kraja iznosili rezultatom (35:22).

Ušli smo malo nervozno u utakmicu i malo nas je poremetilo isključenje Ane Debelić. Poslije toga smo pojačali obranu i cure su imale prilike pokazati što znaju. Drugo poluvrijeme smo pokušali izrotirati sve i dobili smo dobru reakciju igračica. Nadam se da se nismo potrošili u ovoj utakmici i da imamo još rezerve za sutra- rekao je Zlatko Saračević trener RK Podravka Vegete.

Podravka Muratpasa 5

Podravka Muratpasa 12

Podravka Muratpasa 9

Podravka Muratpasa 1

Fotografije:Ivan Brkić

Sastav RK Podravka Vegeta:

Tucakovic Antonia, Turk Ana(2), Holesova Maria(2), Karlovcan Korina(3), Popović Elena, Milošević Selena(4), Džono, Milosavljević(3), Risović Jovana, Franušić Lea(3), Ećimović Magdalena, Petika Tena (2), Chigirinova (6), Ikhneva Alena (5), Debelić Ana, Yezhykava Karyna (5)

Sastav Muratpasa BSK:

TÜRKYILMAZ Beyzanur,ÖZEL Yeliz (2), AKALIN Cansu(1), HOSGÖR BINBOGA Digdem(2), BOZDOGAN Döne Gül(3),GRAOVAC Kristina,DINÇ Ayse, SAHIN Yasemin(3),TOPRAK Yagmur(4),KILIC Eda Nur(6),AKALIN Selen, SORMAZ Aysenur(1)

Suci: Milijan Vesović(Crna Gora), Novica Mitrović(Crna Gora) 

Delegati: Anja Frešer (Slovenija), Sotiris Migas(Grčka)