VZ-reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometašice sve je bliže, naime, ostalo je još deset dana do početka europske smotre, a vrijedna Lija Foxette nastavila je s promoviranjem nadolazećeg prvenstva. Foxette se i dalje nalazi u Varaždinu, gdje sve građane upoznaje s akcijom Rukomet ja volim i svim informacijama vezanima uz EP.

Lija Foxette posjetila je učenike 1.Osnovne škole Varaždin i Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar. Učenicima je izmamila osmjehe na lica te im predstavila skupinu C i hrvatsku žensku reprezentaciju koja gostuje upravo u Varaždinu i pozvala ih da i oni budu dio Europskog prvenstva. Svi učenici bili su oduševljeni posjetom i maskoti nisu dopustili da ode.

VZ-OS-LijaUčenici varaždinskih osnovnih škola imaju mogućnost kupiti povoljnije ulaznice za Europsko prvenstvo, točnije, po cijeni od 30 kuna za dnevnu ulaznicu, a upravo to je i na konferenciji za medije kazao zamjenik gradonačelnika Varaždina Vjeran Radelić.

– Osigurali smo neke mogućnosti, naime, po školama promoviramo Europsko prvenstvo. Maskota Foxette je bila u svim školama, a učenici imaju prilike kupiti povoljnije ulaznice i sigurni smo da će osim uspjeha reprezentacije biti i odlična potpora s tribina.

VZ-OS-Lija-2Nakon posjeta osnovnoškolcima vrijeme je bilo za ponovni posjet ulicama baroknog grada, a ovoga puta Lija Foxette Varaždinom se prošetala u društvu hrvatskih reprezentativki koje su dobile slobodno jutro nakon napornih treninga koji su iza njih. Raspoložene rukometašice još su jednom pozvale sve građane da ih dođu podržati u što većem broju na utakmicama Europskog prvenstva, ali i na pripremnom susretu koji ih čeka ovu subotu protiv aktualnih europskih prvakinja, reprezentacije Crne Gore. Ulaznice za tu utakmicu su deset kuna, a vrijedit će kao voucher za 50 osto popusta na ulaznice za susrete hrvatske reprezentacije u Varaždinu, dakle, na cjelodnevnu ulaznicu natjecanja skupine C.

– Nadam se da će dvorana biti lijepo popunjena i da ćemo kroz idući tjedan isto tako promovirati EP te nam je izuzetno značajno da imamo dobru podršku koja je curama potrebna te da u Varaždinu ostvarimo dobar rezultat koji nam je glavni zalog za glavnu fazu u Zagrebu, kazao je direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić .

VZ-FrajleHrvatski rukometni savez i Podravka uz Grad Varaždin u petak 28. studenog organizirali su glazbeno, kulinarsko, sportski spektakl, naime, od 18 sati na Kapucinskom trgu najbolji Podravkini kuhari pripremat će izvrsna jela za sve građane Varaždina, u 19 sati hrvatske reprezentativke još jednom će doći u grad i pozdraviti sve, a sve će završiti koncertom grupe The Frajle koji je zakazan za 19,30 sati.

Vidi:

http://www.hrs.hr/novosti.php?id_novost=4145

http://hrsavez.site.aplus.net/images/reprezentacija-u-vz.jpg

http://hrsavez.site.aplus.net/images/lija-u-os.jpg

http://hrsavez.site.aplus.net/images/lija-u-os-1.jpg

http://hrsavez.site.aplus.net/images/frajle-plakat-vz.jpg