U nedjelju u sklopu 1. kruga Hrvatske kadetske rukometne lige Podravka 1 je gostovala Dardi gdje su odigrane dvije utakmice i to protiv ekipe Đakova i domaćina Darde. Ekipa Podravke 1 je u prvoj utakmici svladala Đakovo 23:17(12:8). O utakmici nas je izvijestila trenerica Snježana Petika.

Prva utakmica sa Đakovom je bila rastezanje i zagrijavanje umornih mišića. Rezultat smo kontrolirali tokom cijele utakmice, ali nikako da ga prelomimo kako bi šansu mogle dobiti ostale igračice koje manje igraju. U utakmici su svojim pogocima i igrom dominirale Domijan, Josipović i Firšt, uz na momente jako dobre obrane golmanice Jurićpriopćila je trenerica Petika.

PODRAVKA 1 : ĐAKOVO 23 : 17 ( 12:8)

PODRAVKA 1: Sremec, Jurić; Firšt 5, Perika, Zagrajski 1, Vuljak, Vrabelj 1, Domijan 6, Beljak 2, Strahija 2, Košuta, Josipović 6, Jurenec.

Odličnu utakmicu odigrala je Podravka 1 i s Dardom koja je jedan od glavnih konkurenata za vrh tablice s obzirom na prošlu sezonu.

Odigrali smo odličnu utakmicu i držali se svih postavljenih i dogovorenih taktičkih zadataka. Rezultat toga je bila naša rezultatska premoć od osam golova razlike već u prvom poluvremenu, koja se i početkom drugog poluvremena nastavila dizati. Rezultat nam je dao prostora da već početkom poluvremena svoje minute dobiju i ostale igračice kao primjerice mlada Mia Sremec koju smo ove sezone pridružili drugoj ekipi. Posebno bih pohvalila Miu Sremec koja se hrabro nosila sa starijim protivnicama i odlično iskoristila ukazanu minutažu. Svojim obranama i bez straha bačenim kontrama držala je kontinuitet rezultata. Pohvalila bih i cijelu ekipu zbog pristupa i prikazane igre, a posebno bih istaknula Zagrajski, sigurno vođenje napada Lane Vrabelj, odličnu rolu u obrani kao i u napadu ˝probuđene˝ Vuljak te vrlo lucidne i pametne poteze i golove Beljak. Standardne dobre igre nastavljaju odlična Josipović, Strahija i Domijan. U prvom poluvremenu vrlo dobra je bila i Jurić – kazala je trenerica Snježana Petika.

DARDA : PODRAVKA 1 22 : 38 (11:19)

PODRAVKA 1: Sremec, Jurić; Firšt 2, Perika 1, Zagrajski 6, Vuljak 3, Vrabelj 5, Domijan 3, Beljak 3, Strahija 4, Košuta, Josipović 10, Jurenec 1.

darda 2