Rezanje-kolača

PRIOPĆENJE PR PODRAVKE D.D.

Podravkin moto Dolcela daruje vas, a Vi darujte Marijetu izrekli su i rukometašice Podravka Vegete Ivana Kapitanović, Katja Nemaškalo i Ana Nikšić te nogometaši Slaven Belupa Mario Gregurina, Zvonimir Šarlija, Luka Sminderovac i Filip Srpak.

Naime, Dolcelina torta s Lino ladom teška gotovo 70 kilograma bila je prava atrakcija proslave 5. rođendana Trgovačkog centra Koprivnica. Oko promotora kulinarstva, koji su je unijeli u hol TC stvorila se ogromna gužva, a osim slatkog užitka mnoge je privukla želja da svojim prilogom pomognu liječenje djevojčice Marijete Bugarin.

Humana-sportska-potpora

Mladi sportaši, koji su sudjelovali i na humanitarnoj modnoj reviji Društva naša djeca, s veseljem su dijelili komade torte i uz volontere Udruge obitelji ”Volim život” prikupljali novčane priloge za Marijetu. Ukupno je skupljeno 2150 kuna, a tome treba pridodati donaciju Trgovačkog centra od 5000 kuna, prihod od prodaje tombola i karti za humanitarni koncert od 6140 kuna te prihod od prodaje čestitki iz kreativne radionice DND od 390 kuna. Posjetitelji i organizatori proslave u Trgovačkom centru doista su iskazali humanost.

Dobroj atmosferi pridonio je i odlično koncipiran program u kojemu je posebno mjesto imala Lino igraonica kroz koju je prošlo nekoliko stotina mališana. Zabavu su našli u druženju s omiljenim medvjedićem, koji je u goste pozvao i Svetog Nikolu, u crtanju i društvenim igrama, oslikavanju lica i lutkarskoj predstavi te posebice u maloj kulinarskoj radionici u kojoj su pod vodstvom Zlatka Sedlanića i Robina Kneževića izrađivali ”kanape sendviče”, namaze od Lino lade, pripremali Čokolino drink i učili kako se spravlja tjestenina s tunom. Medvjedić Lino svu je djecu nagradio slatkim poklonima izazvavši dodatno veselje mališana.

Sudionici