Dragica DžonoJoš jedan potpis ugovora u administraciji RK Podravke. Iduće sezone u Podravki Vegeti Dragica Džono (26) bit će u paru s Andreom Čović na mjestu kružne napadačice, što je nužno nakon odlaska Vesne Milanović Litre u Györ. Dragica Džono prošle sezone igrala je u francuskom Nantesu HB, prije toga u Zelini i Trešnjevki. Na više akcija reprezentativka je Hrvatske, na EP 2012. s reprezentacijom je osvojila 13. mjesto, članica reprezentacije koja je Mediternskim igrama u Mersinu osvojila brončanu medalju.

Dragica Džono rođena je 24. svibnja 1987. godine u Mostaru, a visoka je 184 cm.

Rekapitulacija formiranja sastava za iduću sezonu: Andrea Čović i Ivana Dragišić imaju ugovore, dolazi Ana Nikšić desno krilo iz Váca te Dragica Džono pivot iz Nantesa HB. a ugovore na još godinu produžile su Mirjana Milenković, Ekatarina Nemaškalo, Jelena Živković i Jelena Trifunović.

VARDAR OTKAZAO FINAL FOUR REGIONALNE LIGE

Uprava Vardara SCBT donijela je odluku da neće sudjelovati na Final Fouru Regionalne lige WRHL. Obrazlažu da je, nakon detaljne analize igranja i sudjelovanja u zadnje dvije sezone u WRHL-u, uprava kluba odlučila da Vardar istupi iz lige i igranja Final Four.

”Nakon turbulentne sezone i istupanja drugih ekipa, brisanja rezultata, mijenjanja termina odigravanja utakmica itd, stav našeg kluba je da ne nastupa dalje u natjecanju, pa na vrijeme obavještavamo o ovoj odluci, kako ne bi zauzimali mjesto drugoj ekipi u Final Four”.

U Vardaru kažu da im je iskreno žao što je došlo do ove situacije, koja je prouzrokovala da se izgubi smisao i cilj ovog natjecanja.

Regionalna liga je reagirala brisanjem svih Vardarovih rezultata i sada je objavljena i treća službena verzija tablice, druga je bila nakon izlaska Krim Mercatora.

Na toj tablici Podravka Vegeta je četvrta (izgubila je osvojeni bod s Vardarom). Evo: 1. Budućnost 19, 2. Lokomotiva 11, 3. GEN-I Zagorje 10, 4. Podravka Vegeta 10, 5. Metalurg 8, 6. Danilovgrad 0. Još uvijek nije odigrana utakmica GEN-I Zagorje i Metalurg, što može donijeti nova pomjeranja na tablici.

Na sve ovo treba dodati da je za GEN-I Zagorje i Krim Mercator na pojedinim utakmicama branila ”zajednička” golmanica. Nitko nije zbog toga stradao.