Na kraju jednotjednih priprema u Ivanić Gradu, hrvatska ženska kadetska reprezentacija odigrala je dva prijateljska susreta s Poljskom. U prvom je bilo neodlučeno 20:20, a u drugom su slavile Poljakinje 18:22.  

Hrvatska se jako mučila u prvom susretu da dođe do poljskih vrata. I u tom razdoblju je postigla samo sedam pogodaka. Primila je deset. U drugom dijelu pak, obrnuta slika. Hrvatska je odigrala sjajno dvadesetak minuta i vodila s četiri pogotka razlike (18:14). Nažalost, potpuno je pala u samoj završnici i Poljakinjama dopustila da povežu čak šest pogodaka u zadnjih 10 minuta i na kraju dođu do izjednačenja 20:20. Prvi strijelac Hrvatske u tom susretu bila je Lucija Renić s pet pogodaka. Četiri je dala Mirna Brusić. Najbolja među suparnicama bile je Zofia Chwojnicka sa šest pogodaka.

U drugom susretu pak, opet je bilo velike borbe u prvom poluvremenu. Naše mlade rukometašice dobile su ga rezultatom 8:7. I vodile su još osam minuta u nastavku. Onda je Poljska napravila seriju od 0:7 i tu jer priči bio kraj što se konačnog ishoda tiče (11:16). Do kraja je našoj reprezentaciji ostalo samo da pokuša ublažiti poraz. Završilo je 18:22. Lucija Renić ponovno je bila naša najefikasnija igračica sa šest pogodaka. Kod Poljske po pet pogodaka Zofia Chwojnicka i Hanna Szczotka. 

S kadetskom su reprezentacijom u Ivaniću boravile naše Tara Đelekovčan i Gabriela Domović.

IVANIĆ GRAD: PRIJATELJSKI SUSRETI
HRVATSKA – POLJSKA 20:20
HRVATSKA – POLJSKA 18:22