Podravka - Trogirka // Foto Ljerka VreskPIŠE // Ivo Čičin-Mašansker

FOTO // Ljerka Vresk

U podnevnoj utakmici razigravanja z 1. do 3. ili 4. do 6. mjestoPodravka je svladala Trogiranku s 18:10 (8:5) i tako se plasirala u finalnu grupu u kojoj će tri ekipe razigravati za ovogodišnje prvakinje. Prvu takvu utakmicu igrat će s pobjednikom susreta Ivanić – Dalmatinka večeras u 20 sati. Treću sudionik borbe za medalje bit će pobjednik susreta Zamet – Osijek. Igrat će svaki sa svakim.

U grupi za plasman od 7. do 9. mjesta igrat će Bjelovar Sesvete Agroproteinka i TVIN Virovitica, a u grupi za plaasman od 10. do 12. mjesta Lokomotiva, Split 2010 i Umag.

Podravka - Trogirka // Foto Ljerka VreskIZVJEŠTAJ HRS-a Borbeno s mnogo isključenja krenule su Podravka i Trogirka u borbi za plasman u tri najbolje ekipe. Nakon sedam minuta na semaforu je stajalo 1:1. Izjednačeno je bilo sve do 11. minute utakmice kada Trogirka s dva brza gola preko Marijete Piteše odlazi na +2 (5:3). Podravku u egal vraća Lea Franušić koja postavlja 5:5, a do prvog vodstva Podravka stiže u 15. minuti (6:5). U prvih deset minuta drugog dijela Podravka je upisala seriju pogodaka, otišla na +6 (12:6) i riješila susret. Pobjeda je na kraju bila 18:10. Podravka tako ide u borbu za top tri, dok će se Trogirka boriti za plasman od četvrtog do šestog mjesta.

Podravka - Trogirka // Foto Ljerka VreskPRVA UTAKMICA RAZIGRAVANJA NA ZAVRŠNICI PH ZA KADETKINJE

PODRAVKA – TROGIRANKA 18:10 (8:5)

UMAG – Sportska dvorana OŠ Marije i Line.

PODRAVKA: Borac, Vrabec; Popović 3, Sikavica, Brkić, Delić 1, Petričević 2, Franušić 2, T. Petika 8, Kolar, Firšt, Kokša, Jandrašić 2, Bogdan. TRENERICA: Snježana Petika.

TROGIRANKA: Juranović, Pavković; Duran, Lukač 4, Sesar 1, Nuić, Čaleta, Brešan, Bolanča, Ugrina, M. Tomić 1, Radić, Piteša 1, Damjanović 3, Vidović, N. Tomić. STRUČNI STOŽER: Mirjana Runtić i Ivan Perkušić..Podravka - Trogirka // Foto Ljerka Vresk