Ivanić - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašanskerU ”laganici” Podravka Vegeta ušla je u četvrtzavršnicu kupa, pobijedivši u Ivanić Gradu ekipu Ivanića 39:16 (6:16). Ne treba ni govoriti da je trner Goran Mrđen tzv. glavne snage čuvao, jer u subotu predstoji derbi sa Zametom u Rijeci.

Ekipa Ivanića fizički je slaba, a i rastom preniska za sudar s takvom ekipom kao što je Podravka Vegeta, ali Koprivničanke su cijelu utakmicu odigrale angažirano, na trenutke i požrtvovno. Tako smo zabilježili i istrčavanje i bacanje za loptom golmanice Kapitnović, a i druge su išle ”na glavu”.

Ivanić - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašanskerUgodno su iznenadile obej golmanice, Kapitanović i Jukić (Milenković nijen ulazila u igru), a nakon promašenog semderca raspucala se i Vidak, ”raspištoljila” se i Dragišić, a prednost dajemo Jeleni Trifunović, jer osim što je sudjelovala u organizaciji igre, davala je izvanredne golove.

Svima pohvala za pristup i ozbiljnost. Potrebno je to, jer sada dolazi najvažnije.

U PREDIGRI KADETKINJE

Ivanić-Podravka-kadetkinje // Foto Ivo Čičin-Mašansker

U predigri kup utakmice u prijateljskoj utakmici 2×20 minuta odigrale su mlađe kadetkinje Ivanića i Podravke, rođene 2000. godine i mlađe. Pobijedila je Podravka 21:19 (11:10), Tena Petika 13 golova. Izvještaj s te utakmice dat će trenerica Đurđica Zečević, a ovdje objavljujemo samo skupnu sliku obje ekipe.

UTAKMICA 1/8 FINALA HRVATSKOGA RUKOMETNOG KUPA

IVANIĆ – PODRAVKA VEGETA 16:39 (6:16)

IVANIĆ GRAD – Gradska sportska dvorana Žeravinec. Gledatelja: 300. Suci: Tin Derušek i Sandro Stojaković (oba Zagreb). Nadzornik HRS-a: Vladimir Sokol (Novi Marof).

IVANIĆ: Tadić (2+0), Hren (-); Damjanović, Petreković 1, Kinderman 1, Forko 3(2), Baotić, Bobinec 2, Krnjević 1(1), Ajduk 2(1), Jembrek, Žerjavić 5(1), Krznarić, Orlović 1, Mičević. TRENER: Igor Abramović.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (6+2), Kapitanović (6+1), Milenković (-); Čović 4, Nikšić 3, S. Šenvald 3, Živković 2(1), Džono 2, Nemaškalo 4, Dragišić 5, Vidak 7(1), Oremović 1, Maljak, Trifunović 7(2), Elez. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Ivanić 10(5) Podravka Vegeta 6(5).

ISKLJUČENJA: Ivanić 2 minute (Ajduk), Podravka Vegeta 2 minute (S. Šenvald)

IGRAČICA UTAKMICE: Jelena Trifunović (Podravka Vegeta).

Ivanić - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-Mašansker