Lidija Horvat prigodom dolaska u Podravku 2005. godineČlanica francuskog Metz Handballa, rukometašica Lidija Horvat, iduće sezone, godinu dana, nosit će dres Podravke Vegete. Tako je uglavljeno ugovorom nakon pregovora koji su trajali dulje vrijeme.

Dolazak Lidije Horvat oslobodio je obaveza sjajnu Podravkinu igračicu Svitlanu Pasičnik, koja je usprkos ponudama iz inozemstva, čekala rasplet situacija u Koprivnici, spremna da pomogne ako treba, a nakon godine dana, u kojoj bi trebala završiri karijeru, vratit će se živjeti u Koprivnicu. Od 30. lipnja ona je slobodna igračica, kao i Maja Zebić i Sandra Nikčević. Do tog vremena sve igračice Podravke Vegete u klupskoj su obavezi. Klub će se od njih oprostiti na primjeren način. Želja Pasičnik bila je Italija, ponuda je bila i iz Veszeprema, a treća opcija je ruska Zvezda.

Lidija Horvat sa službene stranice HRS-a u vrijeme dok je igrala u PodravkiLidija Horvat rođena je 5. svibnja 1982. godine, od 1997. godine, reprezentativka, igrala je za zagrebački Kraš, odnosno Lokomotivu, odakle je 2005. godine došla u Podravku, istodobno kad i Gaće, Stefanišin i Pasičnik.

Za Koprivničanke je nastupala tri sezone do 2008. godine i u klupskim međunarodnim utakmicama zabila je 52 gola. Potom je (sezona 2008/09.) otišla u rumunjski Rulmentul Urban Brašov, u sezoni 2009/10. bila je u podgoričkoj Budućnosti, a zadnju sezonu, 2010/2011. godine, u francuskom Metz Handballu za kojeg je u međunarodnim utakmicama zabila 13 golova.

Podravka Vegeta zasad ima sastav u kojem nema viška igračica. Golmanice su Jelčić, Žderić i Kapitanović, desna krila Gaće i Dragišić, lijeva krila Pušić i Pongrac, pivoti V. Milanović Litre i Čović, vanjske igračice Horvat, Petković, Tatari, Damnjanović, Kožnjak, Havić i Vidak. Do početka nove sezone trener će odrediti s kojim mlađim igračicama, osim navedenih, računa u idućoj sezoni u prvoj ekipi.