Lija 1Europsko prvenstvo za rukometašice počinje za manje od dva tjedna, a svi gradovi domaćini počeli su s pripremama za najbolje europske reprezentacije, a među njima i Varaždin gdje je maskota prvenstva ovih dana krenula s promocijom Eura. Lija Foxette ponovno se prošetala baroknim gradom, a ovog utorka posjetila je varaždinsku tržnicu.

Na tržnici vrijedna Foxette družila se s građanima i ljubiteljima rukometa, ali i pomogla u prodaji i nošenju teških vrećica i torbi. Uz šetnju razveselila je sve prisutne s majicama Rukomet ja volim nakon čega je uslijedio posjet okolnim frizerskim salonima u kojima je napravila i pokoju frizuru.

Lija 2Uz puno smijeha i veselja građani su mogli dodatno saznati sve informacije oko Europskog prvenstva, utakmicama hrvatske reprezentacije koje će se odigravati upravo u Varaždinu, ali i pripremne utakmice Hrvatske i Crne Gore koja je na rasporedu u subotu 29. studenoga.

Maskota će i idućih dana šetati Varaždinom, stoga će navijači imati još mnogo prilika za fotografiranje i sudjelovanje u zanimljivim nagradnim igrama. Lija Foxette tako ponovno na najbolji mogući način najavljuje Europsko prvenstvo za rukometašice kojemu su od 7. do 21. prosinca domaćini Hrvatska i Mađarska .

www.hrs.hr

DVA DANA RANIJE // Lija Foxette družila se s građanima u Varaždinu

Lija 3Europsko prvenstvo za rukometašice koje će se početkom prosinca održati u Hrvatskoj i Mađarskoj sve je bliže stoga je ovih dana maskota prvenstva krenula s promocijom smotre. Tako je Lija Foxette stigla u Varaždin, koji će ugostiti skupinu C i hrvatsku reprezentaciju, kao i ekipe Švedske, Njemačke i Nizozemske.

Foxette se družila s građanima i ljubiteljima rukometa u Varaždinu, a prva postaja bili su joj varaždinski trgovi, nakon čega je krenula put centra Lumini. Uz odličnu subotu u Varaždinu te lijepu šetnju baroknim gradom, u koji je polako unijela dašak Europskog rukometnog prvenstva kako među građane tako i u sam grad, vrlo dobra zabava i promocija samog Eura, kao i prijateljske utakmice Hrvatske i Crne Gore, uz druženje s građanima i veselu atmosferu, nastavila se već istoga dana poslijepodne, kao i dan kasnije.

Lija 4U centru Lumini ususret Europskom prvenstvu za rukometašice brojnim građanima lija Foxette podijelila je razne darove. Uz puno smijeha i veselja građani su mogli zavrtjeti kolo sreće i osvojiti majice, ulaznice za Euro i razna druga iznenađenja. Lija je oduševila i najmlađe od kojih je dobila brojne poljupce, ali je i ponovno najavila pripremnu utakmicu hrvatske ženske reprezentacije s aktualnim europskim prvakinjama, reprezentacijom Crne Gore, kao i samo Europsko prvenstvo.

Djeca i brojni posjetitelji centra Lumini, uistinu svih uzrasta, rado su se podružili s lijom te joj osim poljubaca udijelili i zagrljaje, ali i fotografirali se s njome, a odlično raspoložena maskota Europskog prvenstva rado im je uzvratila na još ljepši način. Uz nagradne igre Varaždinci te brojni drugi posjetitelji Luminija rado su zavirili u zbivanja u i oko samog Eura koji je tako ponovno najavljen na najbolji mogući način stoga podrška domaće publike hrvatskim reprezentativkama ne bi trebala izostati.

www.hrs.hr