Podravka 2 Lino je u subotu odigrala utakmicu šestog kola 2. HRL Sjever u Slavonskom Brodu protiv ekipe Broda. Trener Pranjić u ovoj utakmici nije mogao računati na Taru Đelekovčan i Ivu Stručić.

Vodila se prava borba na terenu svih 60 minuta, a na kraju su slavile domaće rukometašice tijesnim rezultatom 26:24. Najefikasnija u našim redovima bila je Gabriela Domović sa 7 postignutih pogodaka. Iduća utakmica na rasporedu je u nedjelju na domaćem terenu protiv ekipe Pitomače.

Nedostajale su nam Tara i Iva, dvije igračice koje drže sredinu obrane, s kojima bi sigurno bili još čvršći i agresivniji. Unatoč tome odigrali smo jednu pravu utakmicu na neugodnom gostovanju koja je mogla otići i na našu stranu. Borili smo se i htjeli smo otići s terena kao pobjednička ekipa, ali nažalost na kraju smo poraženi. Nedostajalo nam je koncentracije u trenucima kada se utakmica lomila i dva boda ostala su u Slavonskom Brodu. Glave gore – rekao je trener Pranjić.

Brod – Podravka 2 Lino 26:24 (13:11)

Igrale su:
A.Marijanović, Galinec (9+2), Horvat; Milivojević 1, Jakupanec 2, Domović 7(1), Horvat ml., Cvelber 1, Miklić 3, Zvonar, Jurlina 3, Javorić 3, Hajdinjak 1, Rumek 1, Lengelić, Gregurić 2. Trener: Antonio Pranjić

Foto: arhiva